Hejdå!


Sista inlägget?

Nu är allt packat och klart
Allt gick i och väskan väger bara 16.2 kg! :D Nu är jag riktigt peppad på det här och det ska bli superkul!
Fast jag kommer sakna Moses :( Och Johannes. Och mamma. Och alla kompisar. Och Gugge. Och till och med pappa lite grann. :( Fan, nu blir jag gråtfärdig igen! USch, vad hemskt det komemr bli att vara tvungen att säga hejdå. Men jag klarar det, fast med lite tårar såklart :P
Mest kommer jag ändå sakna Moses. Jag har honom att tacka för mitt liv, och om han dör så tar jag livet av mig. Och detta vet mamma så därför är jag lite orolig att om det händer Moses något så kommer inte hon tala om det för mig fören jag kommer hem. Och tänk då att jag har gått och varit glad medan han har varit i sverige och varit skadad på nått sätt! Usch, bara tanken får mig att må illa.

Jaja, dags att sluta vara så deppig och "blicka framåt" mot - Maltaa!! :D
Nu ska jag bara ta och ringa lite samtal till min nära och kära, och sen så ser jag en film med Johannes och går och lägger mig. Så detta blir nog det sista inlägget. Hoppas bloggen överlever ett så långt uppehåll.

Puss och hej tofupastej!



Min, min, min <3 <3 <3


ps. Om ni inte kommenterar nånting i stil med: "Trevlig resa" så bli jag besviken...

Malta

Inatt åker jag!! =D
Nu är jag nervös som fan, men det ska bli så himla roligt! Jag kan bara inte fatta att jag faktiskt gör det! :O Vad tänkte jag på egentligen när jag bokade?? Så typsikt mig att göra först och sen tänka, men jaja, det ska bli kul också!
Jag vet vad jag ska ha med mig, men jag har inte packat i allt i väskan än, det vill jag göra så sent som möjligt så att jag inte behöver förstöra allt om jag behöver använda nått. Men det fixar jag senare.

Det kommer inte bli nån bloggning i tre veckor heller (det hade ni kanske redan förstått). Jag kommer få bloggabstinens redan efter första dagen, men jag får väl ta med mig min dagbok och skriva i den i stället :( Inte samma sak, men jag får kämpa på.
Jag kommer inte ha några bloggläsare när jag kommer hem heller :P Kanske kommer få tillbaka några sen, när jag säger att jag har kommit hem, men kommer ändå i princip få blogga för ca. 10 pers. Jippie! :P Men vad spelar det för roll egentligen? Läsarna kommer - Läsarna går. Samma gamla blogg ändå ^^

Usch, allt detta snack påminner mig om att jag faktiskt åker inatt!!! :O Herregud! Och stackars er som få stå ut med mig som nerv-vrak... Men snart åker jag så ni får lite lugn och ro.

Hejdå

Stryktips (nej, jag har inte tråkigt alls!)

  • Musik! Allt blir roligare med musik, så varför inte sätta på nått riktigt svängigt och sen skaka loss ordentligt när man står där men strykjärnet i handen? :D
  • Låg värme på järnet. Det är alltid bra att alltid tänka på att aldrig ha för varmt strykjärn, det är mycket enklare att ha det svalt, och få jobba lite hårdare, än att få massa skrynklor av att göra fel med för hög värme.
  • Stryker man veckade plagg- börja med att stryka mot vecken, och inte från. Det är ett enkelt tips som gör att man har kvar vecken men får bort skrynklorna.
  • Stryk ofta! (detta är ett tips som jag själv inte följer) Ju oftare man stryker kläderna desto enklare är det, och går därmed både snabbare och smidigare. Mamma stryker alla sina kläder efter varje tvätt, och det tar henne max 5 minuter, medans jag gör det så sällan som möjligt och får stå i timmar...


you´re so gay and you don´t even like boys...

Dagens inköp blev följande:
-3 st trosor i udda färger (vet inte vad som hänt med mig, förut kuddarna i konstiga färger, och nu detta! Vem vet, snart kanske jag går runt i turkosa och bruna hattar?)
-En nagelfil
-En banan
-En cola-light
(vet inte riktigt vad som hände där på slutet, men helt plötsligt blev jag så sjukt sugen på cola, och så var jag hungrig men inte ett dugg sugen på nått sött så det blev en banan. Jag som inte ens gillar bananer! Haha, jag slutar aldrig att förvåna mig själv ;P

Jag är rätt nöjd med allt i alla fall. Nu har jag allt jag behöver för Malta och alla kläder är strukna och prydligt ihopvikta. (detta är då vad jag har ägnat eftermiddagen/kvällen åt) Det sparar så mycket plats om allt är snyggt vikt! Eftersom jag har stått vid strykjärnet i flera timmar idag så tänkte jag vara så snäll att bjussa på lite stryktips som jag kom på när jag stod där och strök. Men det kommer i ett senare inlägg!

Nu har jag och mamma just bråkat klart. Vi skulle gå igenom mina värdepapper, kort, pengar, mm. Och så smångingom kom vi till hur jag skulle ha alla värdesaker under flygresan. Hon vill att jag ska ha en liten påste på magen under tröjan! :O Jag kunde inte annat än skratta när hon sa det, jag kunde inte fatta att hon verkligen trodde att jag skulle ha det, men efter ett tag kom jag fram till att hon var seriös! Det var då vi bråkade ett tag, tills jag insåg hur mycket enklare det skulle vara om jag bara sa att jag gör som hon säger. Och hon trodde på det! :O

N o   w a y   a t t   j a g   k o m m e r   h a   d e t  !  !

Haha XD hur hon ens kan tro nått sånt... herregud, man har väl sina principer!

Jaja, alla är nöjda och glada nu i alla fall :)

P u s s

pengar...

Tjenare!
Idag har jag bara gjort ingenting, okej, gått med Moses då, och blivit uppkäkad av mygg, men annars ingenting.
Nu ska jag åka ner på stan och köpa lite underkläder till resan. Skulle ha åkt för en halvtimma sen, men det regnade så mycket att Moses blev rädd och gömde sig under bordet :P Då kan man ju inte bara lämna honom <3 Men nu har det slutat så jag sticker om tio minuter. Puss och hej!


Linnéa Göller 1993-2008

Jag vet inte varför det kommer nu, vet inte varför det kommer alls, men jag tänker på Linnéa och på hur hon måste ha kännt sig. Ingen visste, ingen förstod henne. Det spelar ingen roll vad folk säger om hur sjuk hon var eller något annat. Ingen fattade. Hon skrev så vackra dikter, jag gråter när jag läser dom. Hon visade, men ingen såg. Istället fick hon ligga på psyket och skriva dikter om att flyga ut. Och så en dag fick hon tillfälle att flyga själv. Jag dömer henne inte. Jag förstår. Men alldeles för sent.


 

Här är Linneas sista dikt:

Den lilla fågeln flyger
Så långt dess vingar bär
den lilla är så blyger
ja, försynt den lilla är

Högt, högt mot solen,
stannar aldrig upp någon gång
ända bort mot nordpolen
sjunger glatt på den lillas sång

Plötsligt något händer,
och fågeln faller ned
hela den vänder,
ingenting den ser

Djupt, djupt, djupt den faller
snart fågeln slår sig
runt om den; allt eviga skvaller
fågeln vågar aldrig säga nej

Ett hårt slag mot jorden
och vingarna de bryts
ensammast i hela norden
inlåst den blir

Brutna vingar, ingen frihet alls
inget ljus
strypgrepp om dess hals
instängd i ett hus

Fågeln orkar inte mer
tänker ta steget och hoppa
För första gången den ler

Hejdå 

Lägeskoll

Hej igen, här kommer en kort liten lägeskoll om hur min dag slutade.
Jag fick i all packning i väskan! :O Jag fattar inte hur, men jag har med mig mycket kläder nu också :D
Sedan kom Maria hit, lite för sent för att hjälpa mig, men i lagom tid till middag i alla fall :) Mycket trevligt att träffa henne en sista gång innan Malta <3
Sen kom farmor förbi, och nu ska vi äta glass med hjortron och titta på Morden i midsommer <3 Underbart!
Kram sålänge!

Panik!

Håller på och packa nu och det går inte!! Utan kläder väger väskan 11,2 kg! Och det är bara utan kläder!! :O Vad ska jag göra?? Maria- Kom hit och hjälp mig nu!!

 Det är min packlista där till höger -.-'

Fine, I´ll do it myself

Hejsan :D
Idag blir det provpackning för hela slanten! Ska prova kläder, se till att allt passar, pressa i allt i väskan, och sist men inte minst väga väskan :S Usch, det är jag lite nervös för... vill ju ha med mig allt ju!
Sen måste jag gå en sväng med Moses, och det regnar så det är jag inte jättepeppad på, men men, så är det att ha hund ibland.
Nu ska jag faktiskt ta tag i packningen, så puss och hej

Dagens pinsamma:

Hey angels!
Dagen har varit super! Hittade en såå snygg bikini (ni skulle också älska den!) och mina solisar var lagade och fina :D
Sedan åkte vi till ikea där jag spenderade över tre tusen på dekoration till mitt rum (a) Hehe, men farsan var snäll som bjöd på allt :) Nu är mitt rum mysigast och personligast och alla är välkommna att sova där för nu finns det extra kuddar också, så vi slipper dela ;)
Efter detta så gick vi ut och käkade på en kinakrog och jag skämde ut mig rejält! xD Haha, det var så pinsamt att det faktiskt bara är kul! Såhär var det:
Vi satt brevid ett akvarium med massa söta firrar, och ja, you know me, jag älskar alla djur, så självklart satt vi och gullade lite med fiskarna. Jag och pappa asså, han satt lite ifrån, men vi gjorde slängkyssar åt dom och sånt, sen pratade vi om fiskar, så det var ju inte apropå ingenting. :P Men sen efter ett tag, mitt i en slängkyss så såg jag ett ansikte! HAHA XD det visade sig att det var platser på andra sidan akvariet, och han som satt där hade trott att jag menade det till honom! XD Asså omg va pinsamt det blev! :D Och det blev ju inte bättre av att killen trodde att jag satt själv eftersom pappa inte syntest från var han satt. Hahahaha :P Dagens pinsamma alltså :P   E n d  o f  s t o r y
Efter maten gick vi hem och monterade upp lite skit och sen däckade vi framför en film. När klockan var sådär halv tolv tog jag bussen hem, och nu sitter jag här.
That´s it for now

Fyra dagar kvar!!

Halloo alla morgontidiga sötnosar!
Idag ska jag shoppa med far min :) Behöver en till bikini och så måste jag hämta ut mina solglasögon från lagningen. Sen blir det väl en sväng till ikea och resturang på kvällen.  Sounds great, huh? Har lite pengar att spendera så om det blir nått över så satsar jag väl på ett par till solglasögon eller nått sånt som alltid är kul att ha.
Men bikini prioriteras!
Nu ska jag sminka mig lite hastigt och sedan skynda ut med Moses en sväng innan bussen går.
Ha en bra dag!


24 dagar kvar till jag kommer hem från Malta

Hej :)
Har ni märkt några förändringar i bloggen?
Jag har ju skaffat en liten klocka! :D Söt va?             >
Och så har jag skaffat en liten räknare som räknar dagarna tills jag kommer hem från Malta :D Hehe, nu låter det som om jag är tvingad att åka dit och att jag inte tycker det ska bli kul alls, men så är det ju inte :) Jag tycker bara det är lite kul att räkna dagarna till nått, och därför passade det väldigt bra.
hoppas ni också tycker det är lite kul att jag försöker hitta på nått (är sjuuukt uttråkad)
Puss och hej, tofupastej!


Ice Age 3

Bestämde just att jag, morsan, pappa och Johannes ska på bio i kväll, och som ni säkert har gissat vid det här laget så ska vi se Ice Age 3 :D Ice Age måste va världens roligaste filmer! Jag garvar så jag gråter! XD Särskilt den där lilla råttan (?) är kul! Han som aldrig får nöten.. XD Jaja, om det är nån som har lust att hänga på så säg till bara! Kram


Dagens outshit

Jag har äntligen gett med mig för ert tjat. Här kommer en dagens outfit. Va tacksamma nu!




Tunika - New Yorker
Band - Veromoda
Jeanskjol - okänt ursprung


Det ska nog gå om gud vill och redskapen håller...

God morgon, god morgon!

Visst är jag uppe tidigt för att ha somnat halv fyra? Jag är lite imponerad själv faktiskt :P
Men jag har väl sovit tungt antar jag. Samelie åkte iväg till London inatt, och hon lovade att sms:a när flyget gick, men detta hörde jag såklart inte, utan sov lugnt vidare, trots att jag till och med hade höjt ljudet på sms-signalen så att jag skulle höra -.- Men men, inget att göra åt nu. Kommer sakna henne otroligt mycket <3(jag drar ju iväg till Malta på fredag så vi kommer inte ses på en månad)

Vad jag ska göra idag är oklart, vädret är ju inte fantastiskt så det bli inget stekande idag, och affärerna är ju inte öppna så det blir inget shoppande heller. Alla kompisar är upptagna eller bortresta, så det blir också svårt. Men min älskling är ju här, och det kanske är dags att spendera lite tid med honom. Sen kommer jag ju inte se honom på tre veckor :O

Dags för frukost! Pussar

HEADER!

Ser ni?? Jag har äntligen gjort det! Eller rättare sagt, Maria har gjort det! Jag har nu en fungerande header! :D
Supermycket tack till Maria, Jag älskar dig just nu!!! <333

Nu måste ALLA läsa hennes blogg, som tack för min header! :D Och att den äger, och hon skriver bäst gör ju inte saken sämre heller.. :D

Visst blev den kaxig? Jag tycker det är skitcoolt! Så nu kanske jag övergår till att bli en elak bloggare som skriver om hur jag skulle vilja skjuta ihjäl vår stadsminister eller nått sånt, men icke! Samma gammla goa och snälla Jennifer :P Haha, ta det hur ni vill ;)

Nu ska jag sova och drömma sött om Marior xD Haha, nej, förhoppningsvis inte (ta inte illa upp :P) Men sova ska jag i alla fall, och så hoppas jag att ni kollar in hennes blogg: http://thymre.blogg.se/

Allting kan både brukas och missbrukas...

Hej hopp igen! Tröttnat på mig än? :P

Strax efter förra inlägget fick jag en rinexin av mamma, och som jag snart märkte så är denna tablett inte att rekomendera om man vill sova eftersom man blir väldigt pigg av den...  :/ Så nu sitter jag här helt speedad och vet inte vad jag ska göra.
Har i alla fall hittat en ny älskvärd blogg :) En rolig filur som heter Pelle med en rolig blogg :) http://pellespersonliga.se/
Läs och njut, gott folk!

Funderar på vad jag ska göra imorgon, eftersom det är söndag är det ingen bra idé att uträtta ärenden, och eftersom jag inte mår toppenbra så är det kanske inte så bra att bada heller. Och pencilinet (ja, jag vet att jag äter pencilin jämt) gör att jag inte kan va i solen :/ Kanske skulle chilla med nån älskad? :* Tror jag gör det.

puss 

         

Skutta-mitt nya favoritord ^^

Det bästa man kan göra när man är sjuk är att slappna av och vila ut ordentligt. Eftersom jag har bestämt mig för att bli frisk till imogon så ska jag nu låsa in mig i badrummet i minst tre timmar och ta världens längsta dusch, sedan ska jag krypa ner i sängen och satsa på tidig läggning. Det tycker i alla fall jag låter som ett bra sätt att bli frisk.
Nu ska jag dricka upp min c-vitamin (alla vet väl att c-vitamin är bra för imunförsvaret?) och skutta in i duschen! Later

Döden hjälper ur nöden, men tar bra betalt

Halloj!
Nu blev jag helt plötsligt på väldigt gott humör. Lite konstigt faktiskt eftesom jag egentligen mår skit. Men, nu är jag glad, och vad är bättre än en superglad Jennifer? :P (Hehe, håll er undan, varning för sjuk humor!)

Jag har just kommit på vilket underbart liv jag har! Jag har båda mina föräldrar vid liv + mor-och farföräldrar också! Jag har en brorsa som alltid står på min sida, och världens bästa hund. Jag har helt okej betyg, och det går bra för mig i skolan, jag har ingen sjukdom som hindrar mig i livet (om man inte räknar anledningen till att jag tar levaxin och min allergi, men det är småsaker) Och jag kan i stort sätt göra precis vad jag vill med mig själv och mitt liv! Visst, jag är inte supersnygg eller intelligent, och jag är egentligen inte bra på någonting, men jag är ändå nöjd. Och det måste ändå vara det viktigaste, det spelar ingen roll hur jag är, eller hur jag ser ut, jag är nöjd ändå :)
Missförstå mig inte nu, jag tycker verkligen inte att jag är bäst, eller något sådant, och jag tycker fortfarande att jag kan bli bättre på saker, men jag finner mig ändå i den jag är nu, medan jag utvecklas till att bli bättre, snyggare, snällare, eller vad som helst. Det finns dagar då jag känner mig värdelös, men då gäller det att komma ihåg att det faktiskt alltid kommer bra dagar då man är nöjd igen.
Nu har jag skrivit ner det här, så nästa gång jag är deppig ska jag kunna gå tillbaka och påminna mig själv om att saker ändras. Det var det jag ville säga (och peppa alla att tänka på samma sätt :P) så puss och hej!

~Love comes~

Tillbaka från Blidö! :D Hej igen bloggläsare (om det nu finns några kvar, har uppdaterat dåligt och varit en allmänt tråkig bloggare)

Jag har i alla fall haft det bra, tänker inte säga så mycket mer om det eftersom det faktiskt inte har hänt särskilt mycket. Sara kom och hälsade på, det var väl det enda, men nu vet ni det så annars var det inte så mycket. Kan lägga upp lite bilder också, för bilder är ju alltid kul :)




Folk ser att det är en orm va? :P

Allt för nu, det kommer väl ett till inlägg senare, kram

RSS 2.0