Mysig pluggdag med Moses





Min älskling <3

Sommar, sol och kort, tight kjol

Goddag!
Jag känner mig så nöjd med mig själv, jag har hunnit sola, duschat, sminkat mig, ätit frukost, tvättat en maskin och städat upp lite saker, och klockan är bara 12.47! Igår vid den här tiden så hade jag inte ens gått upp...
Moses är ute med tjejerna så det slipper jag också. Nu blir det intensivt plugg för resten av dagen! Måste verkligen börja med matten, för att inte tala om att jag måste börja förstå fysiken! Hjälp, jag kommer misslyckas totalt!
Men jag har i alla fall intalat mig själv att jag måste anstränga mig så hejdå, babies, här ska pluggas!

Och självklart är glass ett måste när det är 30 grader varmt och man ska plugga fysik...

Glass

Alla älskar väl glass? Men hur många olika sätt finns det egentligen att äta glass på? Och när passar det med vilken sort? Svaren får du här!

Isglassen:
Passar allra bäst på stranden en riktigt het dag. Isglassar kan inte ätas på många olika sätt, men finns i många olika varianter och smaker. Den allra klassiskaste är nog piggelin. En isglass som alla gillar, oavsett ålder.

Mjukglassen:
En mjukglass är aldrig fel! Är godast i strut, men finns också i bägare. En mjukglass passar alla tillfällen,  är en ungdomligare glass som är vanlig på tivolin och andra nöjesparker.

Big-pack-glassen:
Är godast om man piffar upp den lite!
Häll på mängder med strössel, dränk in i chokladsås, varför inte skiva lite banan toppa med grädde? Ta vad du har hemma, det kan bara bli gott! Andra tips på tillbehör är: kex, alla olika sortes frukt och bär, godis, maränger och sylt.
Detta är den perfekta fredags-mys-glassen som aldrig blir fel!

Ben and Jerry-glassen:
Dyr glass som helt enkelt måste älskas! Ben and Jerry-glassen ska helst ätas direkt ur paketet framför en kärleksfilm. Är den perfekta glassen att tröstäta. Har du blivit dumpad? Hej, Ben and Jerry!
Varning: Har en tendens att mystiskt "försvinna"...

Kul-glassen:
Den perfekta sommarglassen! Alla kan välja just sin favoritsmak och alla blir glada och nöjda!
Passar, som mjukglassen, i alla lägen, men är absolut godast på västkusten, där den är hemlagad i dom flesta kiosker. Gamla stan i stockholm har också goda kul-glass-stånd med hembakta våfflor.
Supergott och beroende framkallande!¨


If we are what we eat, you´re fast, cheap and easy

Hej igen!
Jag kom nästan just hem från Juliz. Hon följde med mig med Mosisen och sen följde jag med henne hem, vi flummade och tittade på kläder. Hon klädde sig porrigt och såg ändå ut som Justin Timberlake. Haha xD
Jag fick i alla fall ett par tröjor som hon inte ville ha (?) och det tackar vi för.
Hon kom också på bästa idén till mig som inte vill va med på bad-dagen och det tackar vi för igen! Nu vill jag ha mer glass, och jag vet att vi har där nere så, Later!

LSS <33

Vilken härlig dag!
Jag vaknade sent och låg kvar i sägen och käkade frukost och chattade i flera timmar! Supermysigt. Sen tog jag en dusch (dock med äckligt herrshampo, men ändå :P) och efter att jag hade gjort mig i ordning så gick jag och pappa ut för att äta lite lunch. Det blev pizza i solen på resturang Alexander. Efter det så sjutsade pappa hem mig till mamma som är på jour så jag har huset för mig själv. Sedan har jag legat ute i solen och pluggat fysik, det var riktigt mysigt till och med! Nu ska jag ta en promenad med Moses och se om vi har glass i frysen, hej sålänge!

Jag och söta Michelle <3

Här kommer bilder från igår:


Fulaste skorna i världen?

Carl Schlyter pratar på stora torget för miljöpartiet.

En fin Jetta som ser ut att njuta av maten <3

Min uderbara pizza "Trädgårdsmästaren" supermumsig

Jag vet att det är förbjudet att fota folk som äter, men här är i alla fall Erica och Maya.


Lilla Söta Sexan <333

Hei!

Har lite dåligt samvete över att jag inte har bloggat något alls igår nästan, så sorry :(
Men nu ska jag i alla fall berätta om allt som hände igår, jag tror jag kortar ner det lite, *hehe* annars skulle ingen orka läsa :P och det vill jag ju att folk ska!

Allt började väl med att jag vaknade superstressad över att vi hade samhällskunskap och historiaprov. Jag kom i alla fall till skolan i tid (tur det!) och provet var inte överdrivet svårt. Jag hoppas verkligen att det går bra för mitt MVG i samhällskunskap hänger lite på det provet...
Sen gick jag, Yasmin, Daisy och Maria på stan på håltimmen. Först gick vi en snabbis till mig för jag skulle lämna min väska hos pappa och sen gick vi vidare till Myrorna, där tittade vi på alla fula (och fina) kläder och jag fotade dom allra hemskaste :P Bilder kommer sen för jag är hos pappa och glömde mobilsladden :P
Efter myrorna ville vi ha glass, men Yasmin skulle bara hälsa en som hennes familj kände som ägde en tobaksbutik, och gissa vad vi fick där? Gratis glass! :D Det var snällt tycker jag!
På musiken kom dom föräldrar som ska följa med oss till Kreta nästa termin och pratade. Det var bra, men dom sa inget som jag inte redan visste.
Efter resten av skoldagen så följde Kajsa med mig till pappa för hon skulle hämta Ebba på stationen och det är så nära. Vi va hos mig i kanske en timme och sen gick hon och hämtade Ebba och jag gick och köpte present till Jetta som skulle fira att hon har fyllt år/ska sluta näste termin. Jag hittade en film efter typ hundra timmars letande.
Sedan var det så att alla valstugor på stora torget var öppna och det var politiker där som talade. Och jag är som jag är och kunde inte rå för att jag fastnade i en timma framför en skitbra politiker från Miljöpartiet.
Efter att a stått där i en timma och självklart glömt bort tiden, fick jag stressa hem till pappa och sedan iväg till en resturang i luthagen som Jetta skulle bjuda på.
Där var också Maria, Klara, Maya, Erica och Sara-Lisa. Vi åt jättegoda pizzor och sen drog vi hem till Jetta för att ha filmkväll. Då kom också Agnes, det var mysigt. Sedan gick hela kvällen och allt var mysigt och roligt. Vi gick därifrån nån gång vid kvart i elva. Jag var hemma kvart i tolv XD Följde med Sari till bussen osv. :P
Så det var min fredag!
Förlåt för att det inte blev några bilder, dom kommer sen!
Heddå

Agnes snygga partytrick.. :P

Jag dör! Jag är sjukt trött och jag orkar inte blogga alls ikväll. Har inte bloggat på hela dagen, men jag har inte varit hemma på hela dagen heller så jag har en bra anledning i alla fall.
Det har hänt mycket dag, men jag skriver om allt imorgon. Har även lite snygga bilder som jag ska lägga ut till er.
Men det tar vi då, snart somnar jag framför datorn!
Puss, puss  
                      

Trött

Hellu alla goa och glada människor!

Jag kom precis hem från träningen.
Missade bussen påväg dit, men mamma va så himla gullig så hon gick med på att skjutsa mig, annars hade jag aldrig kommit dit.. :S
Vi körde i alla fall rätt mycker armhövningar och situps idag, lite för mycket kanske.
Fick veta att Thomas diggar Eminem rätt mycket också, alltid bra att veta ;P Annars hände det väl inte så mycket, höll på och svimma på bussen, blodsockerfall eller nått, men nu har jag ätit lite så jag är hyyyper igen! XD
Måste duscha och plugga, Hejdå people!

Underbart är kort (mamma kommer snart)

Åh, vad jag myser!
Det är underbart! :D Det regnar och regnar och ingen är hemma så jag har huset för mig själv. Jag sitter här med en kopp te och läser om den industriella revolutionen och chattar lite smått. Så mysigt!
Jag har en fin utsikt här från mitt rum som jag nu sitter och beundrar.
Nej nu ska jag återgå till läxorna, men alla får ha en mycket trevlig kväll! Puss


Är du den perfekta killen??

Hej igen!
Jag såg den här listan på en kompis bilddagbok och jag tänkte att jag skulle klistra in den här. Den är ju så gullig!
Kanske ett litet tips till alla killar där ute :P Eller så kan man ju bara läsa :) Jag tycker i alla fall den är ganska bra, och jag tror den stämmer ganska så bra på tjejer också. Det kanske inte är lika viktigt för killar, men gulligt i alla fall!



Är du den perfekta killen?


1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig
skulle du aldrig svika henne.
2. Du visar och säger alltid hur du känner.
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger:
- Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no matter what.
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig.
8. Du lever för hennes kyssar.
9. Du håller vad du lovar.
10. Du skulle göra allt för henne.
11.Du trycker henne alltid närmare dig, tar hennes hand eller visar på
annat sätt att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra
tjejer på till exempel en fest.

Somnade på bussen :P

TJENARE! ;D

Min dag har varit seg. Vaknade seg och det har fortfarande inte släppt. Ja, annars her det väl inte hänt så mycket, hade alla vanliga lektioner, betygssnack på hemkunskapen. Jag ska bli höjd från G till VG den här terminen!! :D Fast det är det väl många av er läsare som redan vet eftersom jag sms:ade alla jag känner och berättade.. :P Jag var så jäkla glad bara!
Satsar på att inte ha lägre en VG i något ämne, och jag är påväg i rätt riktning i alla fall! Har VG i alla ämnen utom samhällskunskap (för där har jag MVG :D), och mina två G:n, tyska och musik (?!). Jag är en typsik VG-unge -.-

Nu har jag just käkat lite soppa (det var ju så muysigt väder!) och nu ska jag plugga. Senare ikväll är det träning! XD ska bli as-skönt att anstränga kroppen lite.

KRAM <3


Onsdag 27/5

Hej :)

Just nu sitter jag här och bloggar medan Samelie ligger på min säng och försöker lära sig samhällskunskapen. Jag tycker det går ganska bra för henne :)
Efter skolan var jag uttråkad så jag drog nästan direkt hem till henne där vi tittade på high school musical med Miranda. Haha, den filmen suger verkligen :P Men det var roligt ändå..
Sen gick vi hem till mig och Moses och sen har vi "pluggat".
Annars har dagen varit allmännt tråkig, inget speciellt har hänt...
Men nu viskar en fågel i mitt öra att industriella revolutionen kallar på mig, hejdå!

Regn och åska <3

Hörde ni åskan här i uppsala?

Wiiih XD jag älskar åska :D

Blir på så otroligt gott humör när det mullar :)


Jag vill, jag vill, jag vill

JAG VILL TRÄNA!!
Men får inte för mamma...
Är väldigt allergisk just nu och hon vill inte att jag använder mina linser
tills det har gått över :(
Jag förstår hennes logik, det är skadligt för ögonen, men jag vill ju!
Saknar perry-lukten... :'(
Det får bli en Perry´s gym-bild och lite gratis-reklam i alla fall.



Hej igen vänner!

Nu ska jag berätta lite om resten av dagen;
Jag kom till skolan vid typ kvart över tio (duktigt av mig som vaknade nio!) då hade vi svenska, tittade på Sandor/Ida, det var inte så kul... Men Erika var inte arg för att jag kom sent i alla fall! :D
Sen hade vi musik och lunch, och sedan var det dags för biologi. Vi hade betygsnack, och det gick helt okej :) Fick VG++ (han ville inte ge mig MVG så jag fick dubbla plus i stället -.-) Tyvärr så hjälper ju inte direkt ett extra +, men jag är ändå nöjd. Grattis till alla som fick MVG! Ni förtjänade det. Och till alla som inte fick MVG, va inte ledsna för det, det är inte hela världen.
Efter biologin drog jag hem för jag hade så jävla ont i ögonen (har linser som jag trodde skavde, men när jag kom hem så kom jag på att det är min pollen-allergi som spökar) och jag har kännt mig rätt dassig hela eftermiddagen. Men jag känner mig ändå possitiv, det är ju fint väder i alla fall! XD Fast äckligt varmt... men nu ska vi inte klaga!

Ikväll ska jag träna, även om jag inte längre är superpepp, Perry kommer tro att jag inte pallar trycket när jag står där och grinar :/ Men jag VILL träna så då SKA jag!

Nu ska jag laga middag och sen ska jag nog snabba mig ut med Mosisen en sväng innan jag måste dra, Ha det bra!


Typiskt mig att försova mig...

Tjenare :D
Det blev en lite udda morgon...
Försov mig två timmar (till klockan nio) och stressade som en galning för att hinna till skolan så fort som möjligt. Och så missade jag ju såklart bussen med två minuter! Jaja, inget att tänka för mycket på. Det var väl inte så konstigt att jag va trött, satt ju uppe inattt med min utvärdering. Gick inte och la mig fören halv två, och vem vill gå upp klockan sju då liksom?? Jag var väldigt irriterad i går kväll, hade ätit för dåligt, men nu är jag go och gla igen! ;) Hahaha lol XD

Kan brerätta mer om resten av dagen sen, see u later baby <3


Mysig kväll

Hej igen alla roliga och unika människor där ute i stora vida världen

Tänkte bara köra en snabb update om kvällen.
Jag käkade strax efter det att jag skrev förra inlägget. Efter det så försökte jag plugga lite, men det gick inte bra, tog inte ens upp böckerna -.-
Samelie och jag gick och skulle "sälja" också (haha, det där kan misstolkas, vi är ju bra på det, men läs tidigare inlägg så fattar ni) Det är andra dagen i rad som det slutar med att vi ägnar kvällen åt att gunga och gå runt i cirklar! Lättroade vi är... :P
Jaja, sen har jag väl inte gjort så mycket mer, jag måste skriva min idrottsutvärdering, men jag orkar inte. Självklart ska jag ändå, men jag kan få klaga liiite i alla fall.

Bye sweetheart (uttryck taget från Izzy, jag vet)

Soligt som in i helvete :*

Hej!
Visst är det underbart?? Solen skiner och svetten rinner... :)
Skolan idag var sådär lagom tråkig, inget speciellt helt enkelt. Men det var varmt som fan! Imorgon måste man ju ha kjol (jag hatar shorts! Inte så att jag tycker att det är fult eller något, det är bara ingenting jag gillar) för annars dör man väl av värmeslag!
Eftermiddagen har jag spenderat bänkad i solstolen (invigde bikinin för andra gången! :P) och jag har höga förhoppingar om att jag kanske, kanske, denna gång lyckades att lägga en tunn liten grund till en solbränna.  Underbart!
Senare ikväll ska jag gå och jobba lite genom att lämna ut brandfiltar till alla som har köpt (haha, en snäll själ) och så ska det skrivas en idrottsutvärdering. Låter bra va? :D
Nu fixar mamma käk och vi ska såklart äta ute!
Ciao! <3

Dagen som inte alls blev hemsk...

Hejsan!

Vet ni vad, min dag blev inte alls så hemsk som jag trodde den skulle bli!
Jag bestämde mig kort efter att jag skrev inlägget, att jag skulle skaka av mig allt jobbigt och bara göra det bästa av situationen. Och det funkade rätt bra. Jag och mamma gick först med Moses i skogen (efter att jag hade duschat och sminkat mig och fixat håret i ca tre timmar) och sen åkte vi till Skarholmen och käkade underbar mat. Det blev en tre-rätters "middag", fast vi bara hade tänkt åka dit och äta något litet. Typsikt oss :P
Jaja, nu är jag i alla fall hemma och har inte längre panik över att jag inte har något att göra, Johannes kommer snart hem från Åland och det ska bli kul att träffa honom igen  

Kram / Jennifer

(God) morgon...

Usch, idag känns som en äckligt tråkig dag!
Nästan ingen kompis är hemma och dom som är det är i kyrkan (varför ska alla mina vänner vara kristna??). Jag har inget att göra och ingen att prata med. Förutom mamma...
På min lista över saker att göra står bla. Gå med Moses, duscha, klippa gräset, byta lakan i sägen och laga middag. Och jag är inte ett dugg sugen på att göra nånting av dom! Inte ens duscha... vad har hänt med mig?!

Så snälla, snälla, snälla, om det finns någon där ute som vill göra min dag lite bättre så kommentera så blir jag glad. Eller ring mig för att snacka lite för då blir jag överlycklig. Eller varför inte bara sms:a mig lite? Jag uppskattar allt! <3

Mamma har faktiskt varit riktigt gullig, hon vet hur mycket jag hatar att ha tråkigt. Hon erbjöd sig att äta på resturang med mig ikväll för att pigga upp lite, men jag vet inte, det är kanske inte så klokt...

Jag borde sluta skriva detta otroligt trista inlägg nu, innan det verkar som att jag ska ta livet av mig (ska inte, jag lovar). Så hejdå på er, många kramar



Pickninck på gipen :)

Hellu

Maria kom efter mitt förra inlägg, men nu har hon gått :( skulle på middag till sin mormor. Men vi hade det i alla fall väldigt trevligt. Vi bakade goda pollymuffins (om ni vill ha det underbara receptet, jag rekomenderar det starkt, så klicka Här ) och försökte fixa och trixa lite med min header, det gick inte så bra tyvärr, men jag ska inte ge upp än! Efter ett tag så drog vi oss utåt för att picknicka :D "Vi" cyklade till mitt favvis-ställe, och där hann vi sitta ett tag och ta lite foton och käka cupcakes :)
Bara för att ni är så snälla så får ni lite bilder:


Okej, ingen av oss är seriösa och jag har världens fulaste frisyr. Tofsar -.- (det är bekvämt!)

Blek jag är :/


GODASTE MUFFINSARNA NÅGONSIN!

En ful bild på mig och...

...en ful bild på Maria :) Snäll jag känner mig (hon är ju inte direkt seriös, känner att jag är tvungen att säga det ifall någon skulle tro det :P)


Maria kommer snart!

Hej igen! :D

Nu uppdaterar jag läskigt mycket eller hur?
Bestämde just med Maria att hon ska komma hit och så ska vi baka, mysigt va? Men innan det så ska jag skynda mig över till Samelie och lämna tillbaka lite skivor som jag har fått låna av Matilda. Ska snart gå.

Hej sålänge!


Lördag - Robinson! XD

Hejsan hoppsan!

Jag är på så bra humör idag och jag hoppas att alla andra också är det! Är ni det sötnosar?
Det är lördag och jag har hur mycket tid som helst att göra nått på! Och imorgon är det söndag (hehe, visst har jag tänkt långt?) och då är man ledig! (jaa, jag är en riktig tänkare jag :P)
Jag ska nog träffa Maria idag och det ska bli skoj :D Eller allt skulle va skoj för mig just nu, men Maria min gode vän är en rolig prick, så det ska blir kul :D
Nu ska vi bara komma på nått att göra och sen så!

H-e-j-d-å--f-i-n-a--m-ä-n-n-i-s-k-o-r

Maltaaa!

Fick just reda på att det bara är 50 dagar till Malta!! Jag hade ingen aning om att det var så lite! Det ska bli askul men ändå väldigt nervöst! ...

Hellu igen :)


Min omelett ägde och jag satt faktiskt och pratade lite med mamma (wiiiho :D).
Jag ska lägga ut mitt smaskiga recept senare, så att alla kan få ta del av min roliga, påhittade maträtt :)

Jag kom på att jag faktiskt är ganska trött så det blir nog inget mer ikväll, men imorgon har jag inga planer så det är bara att anmäla sig om man vill träffa lilla mig! ^^

Nu sitter jag och är egentligen allmänt tråkig, fast jag tycker inte att jag har tråkigt :P Jag ska nog ringa Juliza och babbla lite, är på sånt humör idag.

Puss&kram

                                                                                         

Deppig? - Bada!

Hej på er igen
Vet ni, jag orkade inte duscha utan jag tog ett skönt bad i stället.
Vad passar bättre på en lagom regnig dag än ett varmt bad, levande ljus, mörk choklad och två härliga Muse-skivor? Det var vekligen mysigt att bara sjunka ner och försvinna in i musiken i några timmar innan någon annan kom hem. Det är någonting jag rekomenderar skarpt till alla som känner sig obehagliga till mods! Ta ett bad eller varför inte spa:a till det lite?
Nu ska jag göra min super-omelett som alla älskar, det kanske kommer ett recept senare ;-)


En till kram på er!



                                       Alla bilder är från google, men det fattade ni va?

Sliten, men glad ändå

Heej :D
Jag ska bara skriva lite kort om igår/idag. Jag hade tänkt att fota massor och lägga ut här i bloggen, men jag orkade inte, och dom bilderna jag tog var inte särskilt bra, så tyvärr, inga bilder.
Kvällen var i alla fall jätterolig :D Orkar inte gå in på massa detaljer, men det var kul. Mysigt att sova fem stycken på "glovet".. :)

Åh, juste, visst håller ni med mig om att mango smakar som morötter?

Har inte sovit jättebra inatt kanske så jag känner mig ortoligt sliten. Osminkad, ful i håret, skrynkliga kläder och sömnbrist... Bläää, jag är inte mysig! Men jag funderar ändå på vad jag ska hitta på ikväll... har på något konstigt sätt massa energi och så vill jag helst inte vara hemma mer än nödvändigt. Någon som har något förslag?
Medan ni sitter och skriver ett förslag till mig och svarar på om mango smakar morötter så ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Kram


Blogg hos pappa

Hej!

Nu har det hänt mycket under bara ett dygn, mycket som jag inte vill gå in på också. Jag ska bara lite kortfattat säga att jag nu bor hos min farsa och att jag inte är speciellt populär hos mamma just nu...

Igår såg jag och pappa Änglar och Demoner, en skitbra film som definitivt är värd att se! Den hade tydligen fått dåliga recensioner, vilket jag verkligen inte kan förstå, den var ju asbra! Särskilt om man har varit i Rom som jag har.

I alla fall så sov jag hos pappa, som jag kommer få göra från och med nu då, och vi hade egentligen tänkt att ta en sväng till Ikea och handla lite saker till mitt rum, men jag vaknade så sent så vi bestämde oss för att vi nog inte skulle hinna det eftersom jag ska till Samelie klockan fem på hennes fest! Det ska bli jättekul :D Jag kan behöva piggas upp lite och så är jag redan hungrig på pastasallad, så bättre kan det inte bli eller hur? Har också kommit på en bra present till henne... är lite låg på pengar så detta blir bra, jag tror i alla fall hon blir glad och det är ju huvudsaken.

Nu ska jag snart hem till mamma igen för att duscha och slänga på mig lite rena kläder och sen sticka till Samelie. Ha en bra dag alla söta bloggläsare!

Kram

?

Va fan ska jag göra?!
Är det såhär det ska sluta?


Operation Dagsverke för att samla in pengar till en skola i Indien idag =)

Hejsan!
Som rubriken säger så har vi på balderskolan operation dagsverke idag! Dock bara halv-dag eftersom vi hade en föreläsning om droger på förmiddagen.
Föreläsninegen var verkligen speciell! Jag var inte jättepeppad på att sitta i en och en halv timme och lyssna på hur någon gubbe förbjuder en att dricka, men det var inte alls så det var! Han som höll föreläsningen hette Micke och var föredetta knarkare, han var rolig och inte alls som jag hade förväntat mig. Han var också noga med att säga att han inte förbjöd någon till någonting, utan att det var allas individuella val, och det var skönt. Jag rekomenderar om du är intresserad att gå in på deras hemsida: www.drogfritt.nu .

Efter föreläsningen åkte jag direkt hem och gick med Mosisen en timme <3 och efter det så har jag städat hela huset. Duktigt, va? Nu kan jag nöjt säga att jag har samlat in 200 kr till en fattig skola i Indien :)
Snart kommer mamma och Johannes hem med pizza och förhoppningsvis cola (är så himla sugen på läsk!) Och senare ikväll ska jag och pappa gå och se Änglar och Demoner, låter som en ganska rolig onsdagskväll eller hur? Jag tror att jag sover hos pappa inatt också (palla att åka hem) men vi får väl se. Om jag sover hos pappsen så blir det kanske inte så mycket bloggning (och jag som lovade att blogga lite roligare idag och allt!) men som sagt, vi får se.

Nu känner jag hur hela min kropp skriker efter kaffe (ironiskt nog efter en föreläsning om beroende och sånt..) så jag tror att jag måste springa ner och fixa till en kopp. Hejdå sålänge! Kram!

Hej på er alla igen :)


Jag kom precis hem från träningen som by the way, gick sämst typ. Jag var typ helt borta och jaa... jag var borta helt enkelt. Och på slutet var jag flummig, och alla som känner mig vet väl att jag kan va rätt jobbig när jag är flummig... :P
Jaja, nu ska jag i alla fall hoppa i badet och sen ska jag (borde jag, måste jag) skriva klart min sv-uppsats.
Ganska så tråkig blogg-dag, men ni får klara er, jag loovar att skriva roligare imorgon <3

Bye bye babies


Tisdagen i korthet (höhö :P)

Hejsan hoppsan =)

Dagen har varit seg, som alla tisdagar brukar vara. Började först med tyska, fick tillbaka provet och det gick sämst -.-' men inte mycket att göra åt nu..
Efter tyskan skulle vi på nån drogfritt-föreläsning, det var ganska tråkigt, det enda jag har lärt mig är att hasch kan fastna i fettet och sedan "lösas" upp så man kan få ett till typ rus :S Läskigt, läskigt...
Efter det så var det dags för musik, allt gick bra där, ganska skön stämning, jag tror jag vet varför men jag vill inte skriva sånt på bloggen (vill inte hänga ut folk).
Sen var det lunch. Glömde jag att säga att vi hade Indien-tema på skolan idag? Jo, det gjorde jag nog. Som sagt, det har vi och det innebär indisk lunch, musik i korridoren och massor med pynt överallt. Ganska mysigt, men totalt onödigt.
Själv är jag inget jättestort fan av insisk mat, det är för mycket kyckling för en vegetarian som mig, men det var okej ändå.
Efter lunchen hade vi biologi-prov! Det var inte så svårt men ändå, man vill ju ha bra resultat! Vi får väl se hur det går, men jag tror det gick bra, jag hoppas på ett VG i alla fall..
Sen hade jag fysik och matte, dom två tråkigaste ämnena i skolan efter varandra. Inte kul alls, man får hålla ut.
Och sen åkte jag hem och har bara skrivit på min svenska-uppsats som ska va inlämnad imorgon. Är snart klar tror jag så det ska inte va några problem. Puh, nu har jag skrivit mycket :)

Dags för en efterlängtad träning! :D Hejdå!

Plugga, plugga, plugga... gör jag något annat?

Hej :D
Har blivit dåliga uppdateringar idag igen, men jag kom inte hem fören tjugo i tio så jag har, helt ärligt, inte haft en enda minut över under dagen till bloggning.

Nu kan ni i alla fall få en liten snabb uppdatering om läget:
- Jag är superstressad för jag har biologiprov imorgon, och jag vill vara utvilad och pigg, inte halvdöd och sönderstressad.
- Jag är sjukt arg på mamma nu, hon har gjort det oförlåtliga, nämnligen tagit min tv! Min tv, min älskade lilla söta sak som jag fick i julklapp för några år sen!!
- Jag har dåligt samvete för pappa har försökt ringa mig asmånga gånger men jag bara stänger av mobilen (han var delaktig i att låta mamma ta min tv!)
-Är trött som fan på att bråka med alla
- Mina Rom-solglasögon gick just sönder
- Har just fått ett mail med mailaddresser till andra ungdomar som ska åka till Malta i sommar!! :S
- Mamma kom just in och sa att jag skulle gå och lägga mig (öh, va? sen när bestämmer hon det?) och så hotar hon med att ta min dator annars... jag tror verkligen att hon gör det med... :S Men whatever, jag är en hatad unge, so?
- fattar inte varför jag bloggar när jag borde duscha...

Ja, det är väl det typ.. Här kommer någon bild från min och Marias "pluggning"

Såhär laddade vi upp... vi fick typ värsta sockerkicken sen efter att vi hade ätit allt... :P


Och såhär ser det ut nu, där min tv brukade stå... men återigen, bryr jag mig? Nej. Hon tror att hon har någon som helst makt över mitt liv, fast det har hon inte. Inte egentligen.
Kanske borde lämna ett cigg-paket på köksbordet nån gång, bara som en liten vink som retar henne att hon inte styr över mig? :P

Juliz

Det har inte blivit särskilt mycket bloggande idag, jag har inte haft tid eller lust.
Dagen har jag spenderat hos finaste Juliz, där jag skulle hjälpa Martina att baka kakor...
Fast det slutade med att det var Juliz som bakade och Martina hjälpte till och jag var i vägen... :P Hehe :P
Sen åkte jag hem och klippte gräset (stor applåd till mig), och hann med att börja bråka med mamma, inte bra alls, imorgon ryker visst tv:n..
Sen har jag gjort massa andra saker som jag inte orkar blogga om och så ska försöka planera resten av veckan imorgon, och nu ska jag sova. Gonatt på er fina människor där ute någonstans!


Herregud!

Nej, nu är jag helt skärrad!

Jag såg just på MSN video att den näst minsta pojken som spelade huvudrollen i Slumdog Millionaire (det var flera skådespelare för huvudrollen växte i filmen) nu är hemlös!! Han är lika fattig i verkligheten som den han spelar i filmen!! Det är hemskt, för det man ändå (på något naivt sätt) tröstar sig med efter man har sett en så berörade film, är ju; "Visst är det jobbigt för många stackars hemlösa barn, men just killen i filmen var ju ändå påhittad". Men den pojken som är tio år och som har gjort en film som fick 8 stycken Oscar (!) och drog in över 326 miljoner kronor är nu hemlös på gatorna i Bombay!!!
Jag vet inte vad mer jag ska säga, jag tycker det är helt otroligt, och jag uppmanar alla att se filmen!

Någon där ute som inte är upptagen ikväll?

Ingen som vill va social med mig ikväll? :(

Har massor med energi och känner mig super-peppad på en rolig kväll! :D

Så snälla, snälla, finns det någon som vill göra min kväll bäst?

Jennifers smaskiga pannkaks-recept:

4-5 tunna pannkakor:

6 dl, mjölk
2 ½ dl, vetemjöl
3 st, ägg
3 msk, smält smör eller margarin
½ tsk, salt

Blanda alla ingredienser i en lagom stor bunke och stek på medelvärme tills pannkakorna fått färg.
Enkelt va? :)


Flummig.. ^^

Jag älskar att va ensam hemma!
Att ha datorn i köket och blogga och steka pannkakor för fullt, samtidigt som jag dansar mellan kylskåpet och spisen till älskade nirvana-låtar, är bara helt min grej! Jag älskar det! Ingen som gnäller eller ber en sänka ljudet, eller nått annat jobbigt.. det är bara jag och jag.
Helt enkelt vara flummig för sig själv :P
Nu ska jag käka pannkisar, puss&kram

Slumdog Millionaire: + + + +

Hejsan alla! :D

Kom precis hem från en hel-lyckad kväll! Är så jäkla trött efter veckan så det passade utmärkt med en fredags-bio som avslutning på några hektiska dagar.
Filmen var verkligen jättebra, jag rekomenderar den starkt. Av mig får den en 4/5.
Nu är jag supernöjd med allting! Den stressiga veckan är över, en skön vecka väntar, sommarlovet närmar sig.. :D
Är till och med nöjd med mig själv över småsaker! Som t.ex. att jag kom hem innan min utetid, vilket är ytterst ovanligt. Mamma har satt en tid som jag "ska" va hemma innan, men det är aldrig nån som bryr sig :P Hon ligger ju och sover när jag kommer hem och hon brukar aldrig fråga vilken tid jag faktiskt kom... Men jag är i alla fall nöjd med mig själv nu!
Ska fortsätta att va nöjd med mig själv resten av kvällen/natten, men gonatt på er sötnosar!

Slumdog millionaire

Åker snart ner på stan för att gå på bio med Maria :D
Ska bli bra fredagsmys. Vi tänkte se Slumdog Millionaire, någon som har sett den?

Men nu måste jag rusa! / pussar


Äntligen fredag!

Tjaa :)

Hur har er dag varit?
Min har varit bra (jag har fått mycket klagomål för att jag är för negativ -.- *fnys* vadå negativ?) Så nu ska jag visa att jag också kan vara possivit!
Det har inte hänt så mycket idag, alla lektioner har varit som vanligt, det enda speciella var väl att hela min klass ägnade klasstiden till att ösa ur sig hemska saker om en lärare i skolan. Hihi, hon förtjänade det, även om det kanske var lite väl taskigt ibland...

Och så fyller ju Jetta år idag! Grattis! :D Hur känns det att va byx- och straffmyndig då? Gör inget dumt nu... :P


Grattis :D

Om ungdomars press

Hej!
Ledsen för dåligt med uppdateringar idag, men jag har helt enkelt inte haft lust att blogga. Så kan det vara ibland.
Men nu är jag tillbaka igen med massa ny blogg-energi och kraft att vilja skriva av mig! :D

Det jag egentligen hade tänkt att skriva lite om är om hur mycket stress och press ungdomar har på sig hela tiden. Jag vill inte att det ska låta som om jag tycker synd om mig själv för att jag har det jobbigt eller nått sådant (det gör jag ju självklart, men det är inte det som inlägget ska gå ut på :P), utan jag vill bara att folk ska förstå hur mycket det kan vara ibland.

Först och främst är det ju skolan som ställer krav. Dom flesta vet väl att det är mycket i skolan, särskilt i 8:an, 9:an, men vet folk hur mycket tid och kraft eleverna lägger ner? Jag låg och tänkte på det igår kväll, och jag kom fram till att dom allra flesta går i skolan mellan sådär, halv nio och halv fyra, vilket blir ca. 7 timmar om dagen. Och då har man inte räknat in tiden det tar att komma till/från skolan. För vissa kan detta ta lång tid medans det för andra går snabbt och smidigt. Jag själv spenderar ca 50 minuter varje dag på att bara ta mig fram och tillbaka till skolan.
Sedan har alla skolor oftast mycket läxor också. Hur mycket varierar säkert mellan olika skolor, och olika veckor, men denna vecka har jag kommit fram till att jag har lagt ner tio timmar på skolarbete efter skoltid! Fördelar man dom timmarna på dom fem dagar som man går i skolan blir det två timmars läxor per dag! Alltså har skolan "tagit" nio timmar av ens dag under en vanlig vecka! Och då kan man ju också räkna in en skolväg på 50 minuter/dag...
Det jag ville komma fram till var att detta är ganska mycket. Självklart är det olika hur mycket folk satsar, men jag tror att jag är ett väldigt bra exempel på någon med medelbetyg.
Skolan är ju också bara en av dom som ställer krav! Det finns hela tiden dom sociala kraven att man ska träffa sina vänner och fira folk som fyller år, osv. osv..
Och så är det ett sorts "krav" att ha ett fritidsintresse, och gärna vara bra på det också.
Att se bra ut och ha snygga kläder och en perfekt solbränna är också ett krav på många.
Och plus allt det så ska man ju vara trevlig och snäll och för att inte tala om det viktigaste, man ska vara lycklig.
Kraven, pressen och stressen är stark för många ungdomar och jag tror att det är viktigt att fler börjar förstå det.
Hoppas det här inlägget väckte någon tanke / Jennifer

Klar, klaar, klaaar!!

KLAR!!

Vill bara skrika ut det till alla! JAG ÄR KLAR MED TYSKAPROVET OCH HK-ARBETET!
Nu ska jag sova, det har jag längtat efter alldeles för länge nu Puss&kram och Gonatt gullisar <3

Någon som vill komma på Firma-Fest?

Nu är jag snart klar med Hemkunskaps-arbetet!
Jag är tröttare än någonsin, men jag känner mig ändå lugn. Allt är klart (snart) och nästa grej jag behöver oroa mig för är biologi-provet. Och det kommer inte ens vara svårt! :D
Ska bara fixa planschen också, så jag kan vara riktigt nöjd med mig själv. Sen kan jag ta en dusch och försöka få några timmars sömn som omväxling. Härligt! 
Många Kramar
Jennifer


Är det någon mer än jag som skakar på huvudet när man vill tänka klarare? Eller är det bara jag? :P

Hello!

Är lite smått övertrött efter att ha sovit lite mindre än fyra timmar inatt, och det har jag väl varit hela dagen.
Annars har allt varit helt okej. Tyskaprovet gick sämst, men jaja, jag har redan skakat av mig det, man får vara glad att det är över!
Har inte ätit, sovit eller ens tränat ordentligt den här veckan, och det börjar sätta sina spår... jag slår vad om att om jag fortsätter såhär i längre än en månad till så är jag gråhårig. Jag har ju nästan redan börjat på rynkor...

Mammas födelsedag igår var rolig. Lite stressig, men ett skönt avbrott från allt pluggande och fixande.

Ikväll måste jag göra klart (egentligen borde jag börja först) på min HK-"uppsats". Har fixat ett stort papper som jag ska göra en plansch av också, tänkte va lite sats faktiskt ;) Men allt känns bra just nu, det känns som att jag ändå pallar det här. Igår var jag ju hysterisk :P Kanske folk märkte igår natt..? Vissa tror jag fick lite hemskt panikslagna sms av mig... haha ;P

Kram

P.s. Jag vill pigga upp mig själv lite så jag tänker skriva ett litet skämt:

En kvinna behöver fyra djur:
en mink i garderoben,
en jaguar på gatan, en tiger
i sängen, och en åsna som
betalar.


Ackusativ, dativ, omljud, possessiva pronomen, starka verb, svaga verb, modala hjälpverb, prepositioner, vokalförändring, perfekt av sein....

Jag klarar inte mer tyska!! Det är något allvarligt fel på hela språket, det går inte att lära sig!!!
Har suttit i flera timmar nu, men jag fattar fortfarande ingenting! Okej, jag vet vad du tänker nu, det är inte språket det är fel på :P. Men ärligt, ska det ta så här lång tid??
Fast jag kommer begå självmord imorgon om jag inte lär mig ordentligt nu. Jag har ju lovat att pressa mig själv till det yttersta! Och jag kan mer än såhär! Någonstans där inne så kan jag ju! Nu ska jag fortsätta plugga. Ha det bra babies

Förlååååt samelie!!

Hej hopp :D
Har superlite tid att blogga på nu, men det ska bli ett kort inlägg ändå :P
Mamma fyller 45 och hela släkten är här -.-' Haha, fast jag gillar dom. Hur kan man inte digga mina sjuka och flummiga släktingar? Vi har typ långa diskutioner om skumma saker som t.ex. Fikabröd (?), kläder, och andra konstiga saker.
Hihi, älskar det :)
Nu är alla ute på promenad, förutom jag för jag måste plugga i stället.
Så, det är väl det jag borde göra också.
Puss på er pussgurkor <3 ( btw, varför heter det pussgurka??)

Morsor... :/

Asså nu fattar jag ingenting. Mamma är ju typ schizofren . Ena sekunden är hon arg som fan och man tror seriöst att hon ska mörda en, och andra sekunden så bjuder hon på glass och chips!
Och folk som säger att tonåringar har humörsväningningar...!
Hon fyller år imorgon och jag hoppas att hon är glad då, annars blir det nog inte kul för varken mig eller Johannes...

 

Förlåt!

Förlåt mig för Samselies lite flummiga inlägg tidigare idag!
Jag Samelie och Izzy-nizzy va här och ja, om man är flummig så var det faktiskt kul! *hehe*

Jag och Samelie träffade Izzy vid typ halv tre, och sen gick vi hem till mig (varför?) vi var här ca tre minuter och sen drog vi till Samselie. Där spelade han och hon och Miranda Guitar Hero, jag ville inte för alla va så duktiga :P
Efter ett tag gick vi ut till en skön gung-sak (?) Men Samelie ville gå hem till mig och bli mördad av min mamma! Så vi gjorde det, blev inte mördade men nääästan. Samlelie gjorde sig illa på vår studsmatta :( och vi åt glass :) fast min va äcklig.. :P
Sen gick vi in och typ gjorde ingenting, och sen så skrev Samselie och Izzy skumma saker till folk på min msn, så om ni har blivit terroriserad på msn av "mig" så är det inte mitt fel!
Sen skulle alla gå och jag följde med en bit och så bar jag Jacob på ryggen på tillbaka vägen.
Det är väl typ min dag :D
Nu kommer lite bilder:
 En Guitar Hero
En liten Samelie i ett träd
En Izzy i en stol
En Samelie som läser Kitty (fråga inte)

Puss och förlåt för att ni måste stå ut med mig!

Samselie gästbloggar: XD XD

hej!!
vad görs?
inget, dd?
bloggar
okej XD
mm
kul?
nej inte så jättekul XD
okej
lol
lol
haha
haha
XD
vgd nu då?
inget, dd?
inget.
hejdå
hejdå

Komp.ledig

Ja, det blir väl ett Godmorgon igen då! :D
Är ju ledig idag (till alla er som inte är balder-brudar, vårkonsert på lördag=komp.ledig på måndag) och det är så skönt!
Hade egentligen tänkt plugga idag, men vet ni? Jag orkar inte! Jag säger det rakt ut och jag menar det, jag vill inte! Jag tänker inte få dåligt samvete över att jag inte pluggar idag, jag får väl ta och plugga imorgon. Såklart att om jag helt plötsligt får lust att läsa lite ur tyskaboken eller kanske lära mig lite glosor, så gör jag det, men ärligt, hur stor är chansen?
Är inte helt säker på vad jag ska hitta på idag, får ta dagen som den kommer :)
Samelie ska i alla fall följa med mig och Mosen på promenad, men det är väl det enda jag vet om dagen.
Nu ska jag städa lite (ja, ni hörde rätt, städa!) så vi hörs senare!

Kram

Gonatt <3


Tänker gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar
med en intensiv och ledig dag imorgon! Sov gott // Jennifer

Konstigt inlägg, men jag är glad i alla fall :D

Hei igen!

Jag sa att jag skulle skriva mycket, och det löftet har jag väl hållit ganska bra, inte sant?
Har några helt olika och osammanhängande saker att säga. För det första så vill jag bara säga; Tack snälla farmor för det fina bio-kortet som jag fick efter konserten! Mycket bättre än blommor!
Sen vill jag bara skrika ut min glädje över att jag har fått ett jobb i sommar!!
Och efter det vill jag säga att jag är så glad för jag har kommit på en sak! (okej, nu kanske det här låter lite konstigt, men deal with it!) Jag älskar dig! (du kanske inte vet vem du är, men jag vill säga det ändå!)
Sådär, det var det jag ville ha sagt och nu har jag sagt det!

Ciao!

En liten, liten saga, om en liten, liten flicka och en liten, liten hund


Okej, nu är det såhär att bilden symboliserar en liten berättelse som jag har tänkt berätta för er alla som är intresserade :)

Det var en gång en liten, liten flicka som skulle gå ut på promenad med sin lilla, lilla, söta vovve. Solen sken och fåglarna kvittrade och det var underbart väder.
Den lilla flickan tyckte att det var varmt ute och tog därför bara på sig en kort, sval klänning. Den lilla flickan struntade också i att ta med en jacka och tog i stället ett par solglasögon.
Men när flickan och vovven var mitt ute i skogen så började det regna! Och det regnade och regnade. Till slut öste det ner! Den lilla flickan frös och den lilla hunden skakade.
Men då kom flickan på att hon kunde gå hem till sin lilla, lilla, söta vän! Sagt och gjort. Hemma hos den lilla, lilla, söta vännen fick flickan låna en röd jacka.
Sedan fortsatte den lilla flickan sin vandring hem och precis när hon kommit genom dörren brast det ut i strålande solsken! Men den lilla, lilla flickan var våt och det lilla, lilla hunden var kall så när dom hade kommit in och torkat av sig vattnet ur håret så fick den lilla flickan en mugg varm choklad och den lilla, lilla, söta vovven en stor bit skinka.
Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar! <3

Lite bilder från igår:


Födelsedagsbarnet :)

Några av mina släktingar (Heliné som tittar in i kameran <3)

Haha XD Gullunge

Underbar och älskad av alla ? :P

Godmorgon alla pigga och glada!

Idag lovade jag ju att uppdatera lite flitigare, och det ska jag göra!
Dagens planering är väldigt enkel, ska i princip bara plugga massa tyska till provet på onsdag, och så ska jag gå med Mosisen. Det är en ganska härligt väder för att mysa hemma så det kommer inte gå någon nöd på mig inte :)

Kommer fler inlägg och bilder från igår senare / Pussar


Grattis min favorit-tjej-kusin <3

Heeej allihopa xD

What can I say, dagen har varit så bra en vårkonsert + födelsedag, kan bli!
Konserten gick bra, inte perfekt, men helt okej. Denna gång kändes det inte som att jag skulle dö, och det är ju en klar förbättring :)
Efteråt stressade mamma, jag och Moses iväg till stockholm för att fira min kusin Malin på 3:års-dagen. Grattis! <3
Träffade massa fint folk hos henne, bland annat mina halv-kusiner, Heliné och Olivia. Kul att träffa dom efter så lång tid! Och den söta Julle <3 Hihi, lite sur, men fortfarande gullig ;)
Nu ligger jag här i sängen och är död. Förresten så borde någon hindra mig från att blogga när jag är trött, det blir ju bara osammanhängande och flamsiga inlägg. Som det här. Men imorgon lovar jag att skriva nått vettigt! kram sålänge!

Vårkonsert idag!

Hej igen alla min kära bloggläsare!
Jag är inte död, har bara inte haft någon tid att blogga alls.
Igår fyllde ju Samelie år och jag följde med henne och på Tillsammans (hennes kyrkas ungdomsgrupp).
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om det, det var skumt, men inte på något dåligt sätt :)
Det började väl ganska "normalt" och sen blev det väl som det blev... :P ska lägga upp lite bilder som nog säger allt.


Våran syngga tårta, tyvärr så vann den inte tårt-tävlingen, men den var i
alla fall godast! :P

jaa, bilden säger allt?...

-

Ja, det var väl det typ...
Men snart måste jag rusa iväg till repet inför vårkonserten som är idag!
Det ska bli ganska kul, konstigt nog, jag brukar inte va superpepp på vårkonserten, men idag känns det bra :)

Och så fyller min kära lilla kusin Malin år idag, så vi ska åka till henne i stockholm och fira efteråt :D Roligt,roligt.
Säg inget, men jag har köpt Micke och Molle till henne i födelsedagspresent! Hoppas hon gillar den...
Ska dra nu, önska mig lycka till på konserten, jag är säker på att den kommer äga! / Bye bye babies

Grattis!! <3


"Vem ska göra jobbet...om du inte gör det själv?"

Halloj!
Nu har jag inte uppdaterat på länge, och jag ber tusen gånger om ursäkt för det! Jag vet ju att ni kära bloggläsare älskar och saknar mig, eller hur? :P Haha, det där var ett skämt som ni inte behöver svara på, fast jag tyckte det var kul :) Hehe, fast ni vet väl hur min humor är....

Jaja, i alla fall så var det skola idag som gällde. Hade rep både på för- och eftermiddagen så jag har sjungit i stort sett hela dagen!
Ingen speciellt hände under dagen förutom att jag kom på hur otroligt lite pengar jag har (!) Jag får leva snålt resten av månaden...
Träning var det ikväll också, det var grymt kul! Kändes verkligen skönt och allt gick asbra! :D Sterioid-Andreas log till och med åt mig! Asså, LOG!!! :O Han brukar ju bara titta bekymrat på mig och Kajsa :P

Jag antar att det börjar bli dags för mig att skutta in i duschen nu. Ha en superskön fredag allihopa!

Och så får vi inte glömma att gratta Samselie, den sötnosen som fyller år imorgon! //PUSS


<3

Alla är värda lite onsdags-spa

Hej igen =)

Har haft hemma-spa hela kvällen, mysigt, mysigt. Det är ju bara en sån typisk onsdag då man borde ha det lite mysigt. Regnigt, kallt, grått, mitt i veckan, ingen hemma förutom jag... kan man hitta en mer perfekt spa-dag? Svar: nej.
Nu känner jag mig ren och fräsch och väldigt, väldigt trött. Borde göra matteläxan, men who cares? Den får väl komma in lite senare då. Det är inte hela världen.

Imorgon blir det en intensiv dag med repetitioner både på morgonen och på eftermiddagen. Och efter skolan ska jag shoppa lite grejer som jag behöver och sen blir det träning. Superkul att träna! Jag tänker inte låta någonting stoppa mig! Möjligtvis om det hände nått med älsklingen, men annars är det träna som gäller!
Ska försöka hinna med att plugga lite imorgon, men det är egentligen inte så jätteviktigt, vi går ju inte i skolan på fredag (heldagsrep) och inte på måndag (komp.ledigt). Så jag har ju helgen på mig att komma ikapp med läxor och annat.

Nu ska jag återgå till att skita i matten och sova så gonatt älsklingar <3

p.s. Bilden som jag hade tänkt lägga upp på mina skor fungerar inte riktigt så det får väl bli en överraskning till alla Balder-ungar, och ni andra överlever nog ;)

~Gråååtaaa, gråååtaaa.. ~

Jambo!
Var som sagt hos pappa igår då så det blev bara ett kort inlägg efter träningen.
Det var så mysigt där! Min säng är ju absolut skönast och jag älskar mitt rum!
Skrev jag att jag har hittat en vårkonsertkjol? Det har jag i alla fall :) Jag är jättenöjd med den och jag tror att den kommer bli perfekt med ett par fina skor som jag ska köpa imorgon. Tror jag. Eller hoppas jag.

-Vet ni vad jag tänkte på idag?
Jag tänkte på hur otroligt många tankar man tänker på bara några minuter!
Jag tänker i alla fall miljoner! Vet inte om alla gör det, men det gör ni väl också?
Och så tänkte jag på att alla tänker innan dom pratar vilket innebär att allt folk säger är genomtänkt. Oavsett vad folk säger om att dom inte tänkte igenom saker ordentligt så har folk ju i alla fall tänkt igenom det lite, haft en liten baktanke med att säga det dom sa.
Jag har säkert en baktanke med att skriva det här, jag vet bara inte vad det är än. Eller gör jag det? Innerst inne vet jag nog. Innerst inne vet alla.

Ciao!

p.s. Det kommer nog en liten bild på "mina" skor i ett annat inlägg snart. Håll ögonen öppna! ;)
är det någon från klassen som blir lika irriterad av låten som min rubrik hör till?


Man har saknat perry-lukten...

Hejsan hoppsan! :D
Är hos pappa nu och använder hans dator. Ska bli spännande att sova här för första gången!
Hade träning ikväll också och det gick faktiskt bra!
Var en galning där (knuffade in mig tre meter i väggen!) samt en läskig kille som såg kristen ut som typ flirtade med Kajsa :P
Men Perry var rätt schysst ändå, drev inte med mig i alla fall.. :)
Imorgon behöver jag inte gå upp fören halv åtta, soft va? Ska bli skönt med lite sovmorgon.
Nu ska jag dricka upp mitt te och hoppa in i duschen!
Hejdå sötisar <3

Snart kommer Samseliiie :D


Love this pic -
2 söta systrar i snöiga sverige

Måndag 4/5-09

Hej.

Dagen har varit pissdålig. En helt vanlig måndag, fast värre. Hmm, det där lät kanske inte så bra... äh, skitsamma!

Sista lektionen var ute-gympa (jippie! det tråkigaste men kan göra! *ironi* ) och så självklart började det regna när vi sprang omkring där som galna höns och försökte sparka på en boll. Jippie, igen!
Jag tänkte till och med att vi nog såg ut exakt som många skulle beskriva en typisk skolklass. + regn och gråa moln.
Sen fick jag vänta aslänge på bussen så jag kom inte hem fören en timme efter att vi slutade. Muntert.

Nu ska jag plugga lite och så kommer förhoppningsvis kommer Samelie över lite sen så att vi kan plugga tillsammans. Det skulle ju faktiskt va roligt.

Hoppas din dag har varit bättre än min i alla fall! // Jennifer

Trött på problem?

Hejsan
Fattar inte varför jag är så glad, jag har egentligen massa problem och stress och sånt. Inte alls bra. Men antar att humörsvängningar kan va bra ibland. Ska snart fortsätta städa rummet, och sen måste jag ringa Helena som jag fortfarande inte har gjort. Skärpning nu. Men vi hörs!

p.s Om det är någon som har lust att komma hit och sällskapa mig så är denne varmt välkommen <3


Veckans Planering:


-Måndag: Chuck! + shoppa vårkonsertkjol + kvällspromenad med Moses + Samseliiie

-Tisdag: äntligen Träning!! + deadline för bi-uppsatsen + Sova hos farsan?

-Onsdag: Sista dagen att hitta kläder till Vårkonserten!! + morgonpromenad med Moses + tyska + svenska

-Torsdag: Träning igen!! :D + rep. i Baptistkyrkan + Religion-läxa + morgonpromenad med Moses

-Fredag: Samelies födelsedag!! :D Grattis!! + heldagsrep i universitetsaulan + Tillsammans

-Lördag: Vårkonsert kl. 12.00-17.00 + Malins födelsedag! + till stockholm

-Söndag: ? :D

Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler. Den platsen heter skola, dit vill jag aldrig mer.

Hellu
Imorgon är det måndag= Skola! Usch, och ingen sovmorgon heller...
Imorgon kommer bli en tråkig och jobbig dag. Ingen sovmorgon utan hemkunskap. sen är det idrott vilket betyder att jag måste ta med mig idrottskläder, som jag kommer glömma. Och så måste jag köpa massa saker som jag behöver. Jag som brukar gilla att shoppa! Vad har hänt med mig??
Idag ska jag försöka få Samelie att göra nått med mig, hon har nog tröttnat lite på mig, men jag ska försöka i alla fall.
Hon lyckades ju få mig att cykla ända till Valsätra för att träffa henne och Izzy i en halv sekund och sedan cykla tillbaka med henne! Tjat lönar sig.
Nu ska jag vara ansvarsfull och göra upp en budget för denna månad samt planera in allt jag måste göra i veckan och ringa Helena. Ha det bra
Det kanske kommer upp en planering på bloggen, vem vet?

Vecko Revyn och choklad

Nu ligger jag i sängen och myser :)
Har precis tagit en lång dusch (okej, alla duschar är långa för mig) och nu ligger jag här med en Vecko Revyn och en mörk choklad. Kan det bli bättre? Inte för tillfället :)
Och vet ni vad jag just kom på? Jag har: 1. Inte gråtit på flera år! Jag kommer inte ihåg sist jag grät! 2. Inte haft nått jättestort bråk med mamma på länge. 3. Inte fått panik-rese-ångest på länge! Är det inte bra? Håller jag på att bli den perfekta lyckliga människan? Man kan ju alltid hoppas.
Men nu: Tillbaka till Vecko Revyn! Talk to you later, söta bloggläsare <3

Vissa förhållanden slutar lyckligt. Andra med äktenskap.

Shuuu alla fina flickor och pojkar!
Snart är det Robinson, men jag vill bara säga lite snabbt vad jag har hittat på idag:
Samelie följde med mig på stan och jag köpte min bikini och hon köpte ett par skor. Sen åt vi glass och gick omkring lite, snällunge, och jag var på superbra humör, kunde inte sluta le :D Helt underbart alltså!
Efter det åkte hon hem och jag gick till farmor för att sedan gå hem till pappsen. Tog massa bilder på hans nya place som ni kan får se:

Mitt rum! <3 Jag älskar det!!

Pappas rum! Me like :D

Vardagsrummet, dålig bildkvalitet, jag vet...

Matrum/kök/vardagsrum- Nice!

Köket (Dåååålig kvalitet, sorry)

Ett av badrummen :)

That´s it! :D nice huh?


Lördag 2/5

Hey darlings <3
Skönt med lördag va?
Jag har i alla fall sett fram emot lördag hela veckan, trots att jag var ledig igår också ;)
Det är nått speciellt med lördagar. Kanske är det att det alltid brukar va fint väder då? Eller så är det bara det att det är Robinson och automatiskt myskväll. I alla fall för min del.
Kanske ska sova hos farsan idag också, men jag har inte bestämt mig än, han har nämnligen ingen tv, och då blir det ju ingen Robinson... Och så tror jag inte att han har så mycket mat heller... Men jag får se! Om jag sover där så kanske det kommer lite bilder från lägenheten också, och det vill ju alla se, eller hur? :P
Kanske ska ringa Samelie, måste fråga en sak, och så kan jag ju alltid fråga henne om hon vill följa med mig på stan och köpa en bikini. Vilken bra idé! :D Jag gör det. Frågar alltså :P
Hejdå sålänge

Chuck (:

Halloj :)
Har inte mycket att säga alls, vill bara komma med en liten uppdatering för att säga:
-Chuck är bäst!!
Ja, jag tänker inte låta någon människa missa det! Jag älskar Chuck!!
Han har förmågan att pigga upp mig när som helst! <3 Det finns bara tre såna personer :

1. Moses (såklart)
2. Chuck (hehe, såklart igen då)
3. Sebbwe (haha, kanske inte lika klart, men definitivt sant, snyggapa :P)

Ja, nu ska jag nog återgå till mitt passiva film-tittande så puss på er!


Städdag :(

Det blev jag som fick gå med Moses, men det är jag inte ledsen för! Det var helt underbart i skogen, tyst och lugnt och det enda man hörde var fåglarna som kvittrade.
Städdagen är tyvärr värre än jag kom ihåg den som. Alla grannarna står utanför mitt hus och grillar korv vilket betyder att jag inte kan gå ut utan att det direkt kommer komma 10 stycken  småbarn och fråga om dom för hoppa på vår studsmatta. Och om man säger ja, vilket man måste göra, så kommer det sluta med att dom aldrig går! Typiskt! Och att mamma vill att jag ska umgås med våra grannars barn (bara nördiga killar i 15-16 års åldern) gör ju inte saken bättre.
Tänker kanske åka ner på stan en snabbis och köpa en snygg bikini som jag har tittat på, på det sättet slipper jag ju det mesta hemma.
Får se hur jag gör, puss

Förhoppningsvis en soft dag utan stress...

Buon giorno! :)
Vilket härligt väder det är idag!
Jag är ju bara tvungen att masa mig ut och lapa i mig lite solljus.
Sov mer än 11 timmar inatt, och det var superskönt! Blev tyvärr väckt vid tre-tiden inatt av att min telefon ringde, hann inte svara men blev ändå väckt -_- men jag somnade om och sov till 12 :)
Nu funderar jag på om jag ska ta en dusch (vilket jag borde eftersom jag ser hemsk ut) eller om jag ska gå direkt ut i solen och slappa i några timmar. Det beror på om jag ska gå med Mosisen idag, då vill man ju duscha och så och inte se hemsk ut, eller om jag slipper, då behöver jag ju inte duscha, ingen kommer ju se mig ändå! Ska kanske kolla med mamma om det blir jag eller hon..
Vänta! Kom på att det är städdag på gatan idag! Då blir det antagligen jag som måste gå med honom! Jag vill inte vara med och städa så då får jag väl gå med honom i stället. Usch och fy, för tråkiga städdagar!
Nej nu ska jag nog försöka gå och övertala mamma att gå med Moses så
Ciao!

RSS 2.0