Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Kom just hem från träningen :)
Den var jättehård och jättebra! Jag behövde verkligen ett riktigt hårt träningspass.
Fast jag och Kajsa slutade som en fnittrig hög på golvet... :P Haha, jag kan försvara mig med att vi inte är lika starka som alla andra där, fast vi skämde ut oss rejält ändå, tur att det är uppehåll en vecka nu så behöver det inte bli lika pinigt när vi kommer tillbaka igen sen.

Sen ett stort grattis till Bodil som nu är sveriges bästa thaiboxare i sin viktklass! Det är ju ascoolt tycker jag i alla fall!

Och så kom jag på att om det är någon som är intresserad av att börja på kick/thaiboxning så måste jag ju rekomendera Perry´s (annars skulle jag vara en stor svikare ju), så jag länkar och så är det bara att gå in och kolla! Perry´s Gym


Så nu till en helt annan sak. Imorgon ska jag vara "sjuk", dock inte skolka för att skolka gör man för egen vinning medans jag är tvungen att vara hemma och ta hand om Mosisen medans mamma och pappa är bortresta. Fast jag kan inte säga att jag klagar direkt, det ska bli ganska skönt med lite sovmorgon. Men jag ska faktiskt göra massor med läxor och verkligen statsa, så ni får inte tro att jag kommer ha hela dagen fri. Bla. ska jag; Göra två matteläxor, måla min bilduppgift, lära mig 40st tyskaglosor, gå med Moses, göra samhällskunskapsläxan, skriva kemi-labbrapporten och tvätta lite. Så som ni ser så har jag att göra. Men det ska bli roligt :)

Nu ska jag sova, Godnatt!

Perry´s gym

Hej hej!

Ikväll är det träning! Är jättetaggad! Det ska bli skönt (och nyttigt) att träna igen, kommer inte träna på torsdag så jag får väl köra extra hårt idag då. Hoppas Kajsa tycker det ska bli lika kul. Men det gör hon säkert! Ciao, darlings


?






Usch, just nu känns allt så meningslöst. Jag har en mamma som hatar mig, en pappa som jag knappt känner, och en bror som är så snäll och så bortglömd. Vilket liv. Jag är den utstötta familjemedlemen, den som alltid är fel. Den som bråkar med sina föräldrar och den som säger taskiga saker till sin bror. Den som inte har tid för sin egen hund.
Mamma kom in i mitt rum och sa att hon ville att jag skulle flytta, att hon inte vill bo med mig, att hon inte tycker om mig. Det är en sån sak som jag egentligen inte borde ta åt mig, men som jag gör ändå.
Om inte ens hon, kvinnan som har fött mig, kan stå ut med att leva med mig, vem vill då göra det? Kommer jag bli en sån där ensam männinska som lever för sig själv och som inte har tid med någon annan? En sån som ingen vill känna. En skam för familjen och släkten.

En människa som folk har förträngt.
Är det jag? Kommer det bli jag?







Ett trevligare samhälle?

Hallu

Har inte så mycket att skriva förutom att jag såg en jättetrevlig tjej på bussen som var social och började prata med några andra som hon inte kände, då kom jag på att det är det nästan ingen som gör nu för tiden. Ja, nu lät jag som en sur gammal gubbe, men det är ju så. Folk undviker varann så mycket det går, på bussen, på tåg, ja, hela tiden. Tänk vad mycket trevligare det skulle bli om alla var som den där snälla tjejen, man skulle få många nya vänner, och vardagslivet skulle helt enkelt vara mycket roligare. Jag menar inte att alla ska vara överdrivet vänliga mot varann, det skulle ju bara va jobbigt, men lite skulle nog vara bra. Jag skulle i alla fall må bättre och vara på bättre humör om alla började va trevligare. Jag tänker satsa på ett trevligt samhälle, mot sura gubbar och jobbiga fjortiskillar! Allt för mej, puss och hej


Söndag= snart måndag!

Godmorgon! :D

Har massor att göra idag så jag borde börja med en gång. Jag sa ägna dagen åt; läxor, Moses, handling, städning mm. Så jag ville egentligen bara säga hej. Skulle ju va kul att få svar någon gång... (någon som förstod vinken...?)
Jaja, Kram på er alla, jag lovar att jag ska vara lite mer kreativ i nästa inlägg!

Irriterande med somartid eller hur? Vem vill förlora en timme?


Fredag 27/3


Fredag 27/3


Fredag 27/3


Haha XD

Fredag 27/3


Söta Samelie <3

Samseliiie :D

Hejsan alla kära bloggläsare! :D

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nått, jag har helt enkelt inte haft tid, men nu kommer det väl en liten uppdatering!

Igår (fredag) följde jag med Samselie till hennes ungdomsgrupp, Tillsammans, efter en lång övertalning av henne! Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde det skulle vara, alla var jättetrevliga och inte alls överdrivet kristna som jag trodde dom skulle vara. Det enda som var religöst var andakten som dom hade i slutet på kvällen, men den var också helt ok. Själv är jag inte kristen så därför sjöng eller bad inte jag, men det verkade inte vara någon som tänkte på det, förutom Jacob i 8c, som hela tiden tittade på mig som om han väntade på att jag skulle börja sjunga, det var kanske lite pressande men inte så farligt.

Sen fick jag också träffa min "bästis" Izzy. :P Det var lite kul. + att han verkligen ÄGDE på gitarr! Jag skulle ge vad som helst för att vara så bra!!

Efter Tillsammans, sov jag över hos Samselie och vi hade tänkt titta på Heroes hela natten, men vi var så trötta så det blev bara ett avsnitt :P

Ja, det var min fredag :) Bilder kommer! Kraam

Invigning på historiska

Hei! :D

Nu sitter jag och Maria här på min farsas jobb. Snart börjar det nån invigning som vi var inbjudna till, kommer säkert va jättetråkigt men nu har jag ju Maria som får pigga upp mig om jag riskerar att somna under ett tal eller nått. Vi fick ledigt från gympan och det är ju skönt! Fast Oscar har tydligen ringt till Marias mamma och sagt att vi skolkade (!), hon hade då förklarat att vi hade tagit ledigt och att det måste vara han som missat att se det, för vi hade lämnat in en lapp där det stod att vi skulle gå tidigare och så. Asså dålig stil att ringa hem till någons föräldrar och säga att ungen skolkar fast den inte gör det! Jaja, nu vet han i alla fall.

Snart börjar det väl så jag borde avsluta det här nu, Pusshej Tofupastej XD



                                                        

Fan, vilka sjuka reklamer det finns!

Nu alldeles nyss när jag satt och glodde lite på tv så kom det ett hemskt reklaminslag! Kan ni gissa för vilket märke?
Jo, coca cola!
Reklamen börjar med att en kille är hemma hos en tjej när hennes pappa helt plötsligt dyker upp. Killen dricker då en cola och så kommer det typ "agenter" i en helikopter. "Agenterna" städar upp i den stökiga lägenheten och bäddar sängen etc.  Sedan flyger killen iväg i helikoptern och lämnar tjejen (?) han viskar ett "I call you" och sedan kommer pappan i och sedan ser man hur lägenheten sprängs! Asså,  varför sprängs lägenheten??! Sjuk reklam!! Och vad har det med coca-cola att göra? "drick en coca-cola så spränger vi din one-night-stands lägenheter" Vafan?...
Det gick ju en annan coca-cola reklam förut som gick ut på att det typ var enklare att göra slut om man dricker en cola. Och att alla tjejer tycker det är coolt att killen har flera andra. Asså?
Coca-Cola har verkligen dåliga reklamfilmer! Och det värsta är att man kommer ihåg dom. Precis vad dom som gör dom vill. Nu dissar vi coca-cola för deras dåliga reklamer tycker jag!

Alla skådespelare:


Chuck

Nu ska jag berätta lite om Chuck. Bara för att alla ska fatta hur bra programmet är och kanske börjar titta på det också. :) För min skull? (a)  

Chuck (Charles Bartowsi) spelas av den underabara skådespelaren Zachary Levi, är en helt vanlig kille med undantag av att han har alla Amerikas statshemligheter i huvudet. Han skyddas av två CIA-agenter, Sarah Walker (Yvonne Strahovsi) och Major John Casey ( Adam Baldwin), och jobbar under täckmantel som agent. På ytan jobbar han på "Buy More" som är en elektronik-affär. Där jobbar också hans bästa vän Morgan Grimes (Joshua Gomez). På Buy More pågår ständiga strider, om vem som som bestämmer. 
Chuck bor hemma hos sin syster, Ellie Bartowski (Sarah Lancaster) och hennes sambo, Devon "Captain Awsome" (Ryan McPartlin). Ellie oroar sig ständigt över Chucks tankspriddhet och varför han ibland bara "försvinner", men han brukar bortförklara det.

Programmet är en blandning av action, komedi och lite romantik. Det låter kanske lite konstigt men det är faktiskt riktigt bra! Kramar så länge och tack för att du läste :P

;)


"Det är visserligen sant att ingen har dött av hårt arbete, men varför ta risken?"






"Anledningen till att män ger sina könsorgan namn är att dom inte vill att en främling ska fatta 90% av deras beslut"

Hejsan hoppsan! :D
Älskar citatet som jag har som rubrik nu! Man får ta det med en nypa salt, och gör man det så blir det riktigt roligt!

Ja, vad ska jag säga om dagen? Den har varit seg och jag har haft ont i huvudet hela tiden. Det har jag nu med föresten. Det är slut på alvedon så jag gick på jakt efter något annat att knarka men hittade inget.. :( så jag har fått dragits med min huvudvärk hela dagen! Var hemma idag alltså. Och kommer troligen inte kunna träna heller :( Kajsa kommer mörda mig för att jag är sjuk. Men men.

Håller på att läsa "de tre musketörerna", och herregud vilken bra bok! Man kan inte släppa den trots att den nästan bara handlar om otrohet, dueller och konflikter mellan olika länder. Jag förstår inte vad det är som gör den så bra så snälla någon, om du har läst den, berätta för mig och om du inte har läst den, läs den och berätta sedan! Jag vill verkligen veta!
Jag ska ha läst ut den nästa måndag (en sv-uppgift) och har mer än halva boken kvar! Men det klarar jag! :D

Men nu ska jag bara sända iväg en liten puss till min älskling som oförtröttligt har lyssnat på mitt tjat idag och sedan ska jag tacka för mig! 

                                               

Soft vecka


  • VECKANS PLANERING:

  • Måndag: Idrott och hälsa-prov! / Praktiskt prov i hemkunskap / Dammsuga hela huset / Chuck :D
  • Tisdag: Träning! / Fysikläxa / Tyskaglosor :/
  • Onsdag: Invigning på Historiska muséet! Mariia följa med :D / Köpa smink
  • Torsdag: Träning! / 
  • Fredag: Följa med Samselie till Tillsammas
  • Lördag: Titta på Heroes hos Samelie / Robinson!
  • Söndag: Läxor, Läxor / handla mat / Förbereda veckan / Maila newbody-kunder

Ja, som ni ser så har jag inte en överdrivet jobbig vecka :) Ska bli skönt!


styrka, anatomi samt annat smått och gott! (?!)

Hellu,
Nu sitter jag och pluggar Träningslära. Hur tråkigt som helst! jag fattar att det är bra att kunna och allt sånt men det är sjukt tråkigt att lära sig i alla fall!
Har inget att göra ikväll heller, mammas kompis Åsa ska komma, och dom ska sjunga. Usch, jag hatar att höra på när dom sjunger! Får hitta nånstans att fly.
Men samtigt så måste jag ju plugga så det måste va ett bra ställe att plugga på... jaja, jag kommer nog på nått.
Kramar

Råttipottan <3


Mamma försökte kamma ut Mosis tovor idag, det slutade med att han ser ut som en pestråtta. Men det gör inget för han är finast ändå! Söta gullråtta <33

Lika rastlös som vanligt...

Igår kväll blev jag bara för rastlös! Allt blev tråkigt och jag var dum mot mamma och skrek på Johannes...
Men jag lyckades reda ut allting och sen drog jag ner på stan för att träffa Kajsa. Det var roligt tycker jag, men det tror  jag inte hon tyckte... :P
I alla fall så var jag ännu dummare sen för jag kom hem senare än jag får egentligen. Vanligtvis brukar inte mamma bry sig så mycket men nu har hon börjat göra det helt plötsligt. Jag kom hem fytio minuter sent, men hon sov så hon märkte inget. Fast jag har dåligt samvete ändå!
På bussen träffade jag jättemånga jag kände, konstigt, för klockan va liksom halv ett på natten. Bland annat min granne och hans flickvän.
Ja, det var väl det som hände igår då, inget speciellt alltså, men ändå ett sätt att spendera en lördagkväll på om man inte vill sitta hemma och spela kort med min robot-familj.
Hej, sålänge!

Otur i spel- tur i kärlek

Hejsan!

Orkar egentligen inte skriva nått så det blir nog bara ett kort inlägg om hur vi hade det igår osv.
Jo, det var bra, såklart. Liten mysig mat-med-film-kväll/natt.
Både Mitris och Sara är så himla mogontidiga! Dom väckte mig halv nio!! Och Sara hade vaknat klockan sex!!! Fattar inte hur dom kan! Och så var dom ju tvugna att väcka mig också... Men det var väl bra antar jag, annars skulle jag aldrig ha kommit upp. Men ändå, det är ju jobbigt!
 
Efter frukost och allt sånt så tittade vi på Fame, dom hade aldrig sett den förut! Vem har inte sett fame? Förutom Sara och Mitra alltså.
Sen spelade vi monopol, jag hade typ världens otur! Gick i konkurs ganska snabbt... men men, otur i spel, tur i kärlek. Det är i alla fall nått.

Nu har jag typ ont i huvudet och har massa godis att äta så alla får ha det bra så hör jag av mig igen nån gång!

Kram

Studiedag!

Igår var jag och Kajsa på bio efter träningen. Filmen var kanske inte den bästa men den var okej, även om inte kajsa tyckte det. Men det var i alla fall roligt att göra något på en torsdag för en gångs skull.

Idag däremot, kommer Mitra (kolla in hennes blogg här), Sara och Julia, till mig för en liten träff ;)
Vi brukar träffas några gånger om året alla fyra, och göra olika roliga saker. Ikväll ska vi ha det mysigt och laga mat, kanske se någon film och spela lite spel.
Mamma och pappa är på middag och kommer inte hem fören imorgon, och Johannes är hos Gustav. Min älskling ska tillbringa natten hos farmor. <3

Anledningen till att vi kan göra allt detta är att det är studiedag! :D Ibland känns det som om jag vill gå i skolan bara för att kunna få ha studiedagar då och då. Är jag den första som tänker så? Nej, pippi har naturligtvis redan tänkt det. Men men, man kan inte va först på allt.

Men snart måste jag gå till gottsunda och handla ( jo, gå, inte åka bil, inte åka buss, inte ens cykla, utan ) så Kramar på alla mina vänner! (till och med du, Jocke ;P)

Mysig pluggdag på Linné

Tack Maria för en mycket mysig pluggisdag!

Satt på café Linné i fyra timmar och läste kemi, och nu känns det faktiskt helt ok! Käkade både fika och middag där :)
Tjuvlyssnade lite på en kille och en tjej som satt vid bordet brevid. Haha, kan man prata om konstigare saker på en "dejt" (var det det? dom verkade inte känna varann särskilt bra i alla fall). Tjejen berättade typ om att hon hade nått fel på äggledarna osv. Och sen sa hon att hon inte riktigt visste varför hon hade sagt det till honom, och ska jag vara ärlig så tror jag inte han visste det heller...
Men dom kom verkligen bra överens och man såg att dom gillade varandra. Det är härlig med lite udda personer (jo, jag måste säga att dom var lite udda) som hittar någon som förstår och är likadan. Då får jag nån konstig "det finns någon för alla"-känsla. Även om jag inners inne inte tror att det finns någon för alla, negativ, jag vet.

Men tillbaka till min dag, allt har varit bra, fast tyskan var överdrivet seg. Musikhistorian "försvann", och jag börjar äntligen känna att jag gör framsteg på bilden! :) Och just det, vi spelade badminton på idrotten, och jag och Michelle ägde! ;D

Men nu ska jag duscha och sova så gonatt och tack det ska ni ha, mars är välkommen :D

Ciao!

Lite bilder från härliga Rom:



Pallade inte att lägga ut massa bilder så jag gjorde ett collage i stället. Försökte få med dom viktigaste av alla 490 bilderna, kollar man noga kan man nog förstå att det här var resan i det stora hela.

Fin utsikt från planet :)


1. jag älskar att flyga. 2. tycker det är jättefin utsikt från planet. 3. är alldeles för lättroad av collage.
Ingen bra blandning!

Fredagen 13/3

Flyget gick i fredags, klockan sju (!) på morgonen,från Skavsta! Och man är ju tvungen att vara där minst en timme innan så man kan säga att jag kanske inte var på mitt bästa humör när klockan ringde kvart i fem..
Men självklart känns allt bättre när man tänker på att få lämna snön och slasket i ett par dagar!

Själva flygresan kommer jag inte ihåg särsklit mycket av, jag sov nog mest. Fast det var en sak jag la märke till, det var nästan bara manliga flygvärdar! Det är ju lite ovanligt, annars brukar det ju mer vara ett kvinnligt yrke. Egentligen är det lite konstigt att det är så få män som jobbar som flygvärdar. Det är ju lite som att vara servitör, och det finns många manliga servitörer. Så varför inte flygvärd? Jag tycker det låter mer manligt att säga att man jobbar på ett flygplan än att säga att man jobbar som servitör. Eller? Jag kanske har helt fel? Jag är ju kvinna så jag vet ju inte riktigt...

I alla fall så var det hur härligt som helst att komma fram! Det var skönare väder än jag ens hade vågat hoppas på! Det var soligt och varmt, så solglasögonen kom fram direkt!
   Vi tog bussen till hotellet och sedan stack vi direkt ut för att leta reda på nått gott att äta. Pizza blev det ju då, såklart.

Juste, för alla som inte vat det så var det jag och pappa som åkte, han ska nämnligen åka med min kära broder till Milano, och för att det inte ska bli orättvist så åkte vi då till Rom.
Det var lite ovanligt att åka med honom, jag brukar mest resa med mamma, för han brukar alltid jobba, men det var lite kul omväxling.

Efter pizzan tog vi en sight-seeing tur, med en turistbuss för att se omgivningarna lite. Bilder från det kommer jag nog lägga upp snart.

Ha det bra sålänge! Ciao!

=)


Man kunde sitta ute och äta på kvällen! :D (hemsk bild, jag vet -.-)

Hemma från Rom!

Rom var underbart!
Det finns nog ingenting som kan beskriva hur härligt allt var där. Det var bara hela italien-känslan som var så mysig.
Att sitta ute och äta gelato (italiensk glass)  medans solen skiner, det var så underbart.

Det fanns så otroligt mycket att se också! Man skulle kunna vara där i flera månader och ändå inte se allt!
Men jag ska berätta mer om allt snart, jag skulle bara skriva ett kort litet inlägg om att jag har kommit hem. Och det har jag ju gjort nu så      

Ciao! <3                                                          


                                                                                   


Rome, here I come! :-)

Imorgon åker jag och pappa till Rom! Det ska bli skitkul, och jättemysigt! Och nästan bäst av allt; jag får äntligen sova ut ordentligt! Jag tror inte jag har sovit en hel natt på mer än en vecka och det börjar verkligen märkas. Jag blir trött, mår illa, fryser onormalt mycket, blir på dåligt humör och har svårt att koncentrera mig. Men i Rom kan jag sova minst 12 timmar så att jag känner mig riktigt utvilad sen!

Nu har jag just packat klart det mesta, det är bara tandborsten och sminket kvar. Jag ska snart ta en dusch för att lugna ner mig och tänka igenom allt en sista gång. (haha, ja, om jag inte tänker att jag ska tänka så är det lätt att jag liksom slutar att göra det :P) Att duscha är alltid ett bra knep!

Imorgon måste jag tyvärr gå hela skoldagen som vanligt, jag försökte övertala mamma att låta mig vara hemma, men det gick inte särskilt bra, hon har blivit så överbeskyddande på sistone, inte likt henne alls. Men tillbaka till skolan, jag kommer inte kunna koncentrera mig alls och jag slår vad om att jag kommer glömma nånting jätteviktigt hemma som jag måste hämta innan jag kan åka och då måste jag ju skolka för att inte missa tåget! Jag får ta och lösa det här problemet, med mammas nya, mammiga, sätt så tror jag inte hon tillåter mig att skolka faktiskt.

Men duschen kallar och sen borde jag göra matteläxan. Vi får se hur det blir med den, jag tror ändå att jag hinner göra den innan skolan imorgon. Men i vilket fall som helst (jag känner hur jag byter ämne hela tiden) så vill jag önska alla en trevlig helg, och hoppas att det blir mysigt här i sverige! ;D

KRAM


~Borta med vinden~

Hej!

Dagen var varit  dålig. Nu låter det som att alla mina dagar är dåliga, men så är det ju inte. Men just denna dag har faktiskt varit dålig. Eller inte jättedålig, mer irriterande. Men ikväll är det ju Chuck och vad är bättre än ett superbra tv-program när man har haft en deppig dag?
Skolan började idag, första dagen på tre veckor. Jag längtade faktiskt till skolan förut men nu efter första dagen vill jag inget hellre än att få lov!!

En extra stor kram till finaste Samelie som var så gullig och köpte "så länge vi båda andas" till mig! Och tack till klara med ;)  Snällisar

Ha det bra! Kraam

Lördag

Ja, vad ska jag säga?
Att klippa mig var jättehärligt, det är en speciell känsla när man får när man gör någon "skönhetsbehandling", man känner sig stark, snygg och fräsch! Liksom "redo för nya utmanigar", ingen som håller med?
Jag känner mig i alla fall som en helt ny person!
Frisyren blev väl okej, jag har inte riktigt vant mig, men jag tycker definitivt inte att det blev dåligt!

Tjejen som klippte mig (eller egentligen var det flera som klippte mig samtidigt, proffsigt va?, men hon som bestämde mest) var jättetrevlig! Hon lyssnade verkligen på hur jag ville ha det, samtidigt som hon la fram egna förslag. Jag hade sagt att jag hade lite bråttom och hon försökte verkligen göra allt så snabbt som möjligt utan att slarva. Supergulligt tycker jag! Som sagt var det flera som klippte mig och en av tjejerna så nästan exakt ut som Anne Hathaway!  Och det var inte bara jag som tyckte det, det kom nämnligen fram en annan tjej och sa att hon såg ut som "hon i en prinsessas dagbok". Lite lustigt hur en människa kan vara så lik en annan utan att ens försöka. Undrar om det finns någon som är lik mig? Jag tror faktiskt inte det.

Efter klippningen skyndade jag direkt till tåget mot stockholm, och som tur var så hann jag! :D

P.S. Jag rekomenderar verkligen stället jag klippte mig på. Drottninggatan.2 heter det och det ligger där muskiörat låg förut.



Före klippningen:


Efter klippningen:


Såhär kul hade vi det på Mickes:


"...what goes up have to fall"

Hei

Idag ver det sista dagen på praon! Jag tycker det är jätteskönt att skolan börjar snart. Äntligen kommer min hjärna börja arbeta igen efter ett långt och välbehövligt uppehåll.
Men på nått konstigt sätt kändes det lite sorgligt när jag lämnade tillbaka Mickes kök-tröjan, jag kommer sakna alla. Dannes skumma skämt, Cissis skratt, Mickes smöriga leende, och inte minst Jennifer och våra vänd-tia-partier. Jag tror till och med att jag kommer sakna Ruskam (?) lite grann! Men nu ska jag sluta klaga och börja tänka possitivt! Nu efter ett så här långt uppehåll från skolan är det ju ett perfekt tillfälle att förandra sig lite. Börja prestera mer i skolan, kanske inte glömma idrottskläderna lika ofta? Helt enkelt börja ställa högre krav på sig själv. Jag tänker börja med att ändra frisyr! Hur det kommer bli är hemligt för tillfället, men jag kan lova er alla att det kommer bli en stor förändring! Blid kommer nog på söndag (har klipptid imorgon, men sen drar jag direkt till stockholm och kommer tillbaka på söndag) Önska mig lycka till, jag är skitnervös! 
 
Kramar


Hemma från perry´s!

Kom just hem från träningen. Det var jätteskönt! Är alltid härligt när man känner att det liksom klickar. Att det går bra men inte för bra :P

Jag borde väl egentligen duscha och gå och lägga mig men jag orkar inte, har fastnat framför 2 ½ men.

Imorgon är det sista dagen på praon. Jag vet inte vad jag tycker om det, eller jo, jag tycker det ska bli kul att komma tillbaka till skolan, men samtidigt så har jag ju blivit lite bortskämd med det här att sluta klockan två. Ska bli jobbigt med alla långa dagar och all stress.

Men nu ska jag verkligen duscha så kram allihopa och ha det bra!


Tips till att göra en dålig dag bättre: Cappucino!


Typisk torsdag...

Hej, alla :)

Dagen har varit allmänt dålig. Det började med att jag vaknade av att väckarklockan ringde klockan halv åtta. Jag gick och lade mig alldeles för sent så jag var inte ett dugg utvilad, utan kände mig bara förlamad i hela kroppen.
Praon var inte heller så bra, det var jättemycket att göra så jag hann inte ens med förmiddagsrasten. Sedan när jag och Jennifer (nej, jag är inte schizofren, det är en annan tjej som prakticerar på Mickes kök som heter Jennifer) diskade så höll jag nästan på att spilla ca en halv liter matfett i håret (!), men det kom på golvet i stället. Det var tur, snacka om att gå hem med fett hår annars! Okej, sedan var det väl inte så mycket mer som har varit dåligt, jag kanske överdrev lite...
Men på nått sätt så har dagen ändå inte varit bra! Irriterande när man inte vet vad det är, det är bara en känsla att någonting inte stämmer. Som lugnet efter stormen, fast man man tar det före liksom.

Ikväll är det träning i alla fall, det kanske piggar upp lite. Det är faktiskt ett väldigt bra tips, att träna bort dåliga dagar! Extra bra att det är nog kickboxing för kickboxing är ju mer individuellt, vill man köra ett stenhårt pass så kan man göra det, men vill man inte träna lika hårt så måste man inte (även om det är pinsamt att inte köra hårt, det är ju ändå det som är meningen, men man har ändå ett val). Fast det är ju klart, det finns ju många andra "individuella" sporter. Som simmning t.ex. 

Men nu ska jag avsluta det här inlägget och börja fila lite på en dräpande artikel som jag ska skriva om pälsindustrin =)

Många kramar

Välkommen till min nya blogg!

Ja, nu är jag här. Har visst blivit påverkad av grupptrycket än en gång och skaffat blogg som alla andra.
Efter mycket krångel så verkar det äntligen fungera! :D
Jag ska försöka fixa någon snygg header eller i alla fall en bakrundsbild, men jag får nog nöja mig med det det är för tillfället.
Här på min blogg ska jag skriva om lite av varje, har jag tänkt mig. Lite om min vardag, och om mina tankar om saker och ting. Kanske kommer det också ett eller flera inlägg om saker jag tycker är viktiga, t.ex djurplågeri och klimatförändringarna. Men jag vill bara uppmärksamma det faktum att det jag skriver endast är min åsikt! Tycker du inte samma sak så deal with it.
Hoppas att många tycker att min blogg är bra och värd att läsa så fortsätt att läsa och glöm nu inte att komentera!

Kram

RSS 2.0