Alla barnen...

Hejsan!

Snart åker jag till Blidö igen, och ni får inte höra av mig på några dagar, men vet ni vad? Jag tänker avsluta min bloggning (för den här gången) med lite skämt! :D Superkul va? Om det är någonting som alltid piggar upp så är det alla-barnen-historier, så här kommer några stycken: (jag vet att ingen fattar min humor, men whatever XD)

-Alla barnen paddlade kanot förutom Bert, han hade för bred stjärt


-Alla barnen stannade vid stupet förutom Eva, för hon ville inte leva.


-Alla barnen kokade köttsoppa förutom Jens, för han var ingrediens.


-Alla barnen simmade i poolen förutom Lotten, för hon låg på botten.

-Alla barnen använde glidmedel förutom Krister, han körde med klister.


-Alla barnen klarade sig över vägen förutom Johanna, för rattfyllot hann inte stanna.


-Alla barnen sa hej till varandra förutom till Nick, för till honom sa de stick.




 Ja, hoppas nån fick sig ett gott skratt. För ni vet väl, ett gott skratt förlänger livet! (men varför säger man då att tiden går så fort när man har roligt..?)


För att säkra att det inte blir några missförstånd: Jag tycker inte den här filmen är kul!!


HAHA XD Sämst humor min kära broder har XD

Ett år nu... när går gränsen mellan förälskelse och kärlek?

Äntligen funkar bloggen igen! Det var nått himla strul som gjorde att jag inte ens kom in på blogg.se. Hm, det är sånt som gör mig riktigt irriterad. Jaja, om det är nått jag verkligen hatar så är det folk som ältar saker, så det ska jag inte göra, life goes on. :P

Klippa gräset var väl... ok. Inte direkt kul, men ändå rätt skönt, jag tänker så bra när jag bara går fram och tillbaka och hör det där surrande ljudet. Och jag tror jag vet varför! Jag tror det är så att jag inte riktigt "vågar" tänka på vissa saker annars, det är lätt att det blir så att jag tänker att jag ska inte tänka på det där just nu, eller helt enkelt bara skakar av mig saker som egentligen bör tänkas igenom. Men när man klipper gräset är man helt själv med sig själv. Man har inget annat att göra, och när allt kommer omkring så upptäcker man att man inte är så tokig att vara med heller.
Annars brukar detta vara ett av mina största problem; jag hatar att vara själv med mig själv.
Jag är nästan aldrig det heller, om jag inte är med någon kompis är kanske mamma eller Johannes där, och annars finns ju alltid Moses! Och när jag är själv mår jag oftast väldigt dåligt av det, jag blir rastlös och det slutar nästan alltid med att jag ringer någon eller helt enkelt drar till en kompis. Så att klippa gräset är bra träning i att vara med mig själv. Och det är ju inte så hemskt heller :D

Jaja, det var allt för mig i kväll, Gonatt vänner


Förlåt mig

för dom absolut hemskaste uppdateringarna någonsin!! Eller, bristen på hemska uppdateringar i alla fall ;P
Jag har inte haft lust att blogga alls :O Helt olikt mig som brukar va blogg-galen, men jag vet inte vad som är med mig, har slarvat med levaxinet så antagligen är det det som gör mig orkeslös och halvt bortdomnad...

Jag sa att jag skulle recensera filmen, men det får va. Jag säger bara att den var bra och lite annorlunda mot typiska Wallander eller Beck. Får fyra och ½ plus av mig :)

Igår va jag på stan med Kajsa, men hittade nästan ingenting, bara ett par svarta brallor från Weekday. Pallar inte berätta på himla mycket mer, men vi drog hem till Kajsa och käkade, läste veckorevyn, och snackade om allt mellan Michael Jackson (såklart) och att gå på toa tillsammans med nån annan. :P Hehe.. Klockan åtta pallrade vi oss ner till stan för att se I love you man på bio (Bio, bio, jag älskar bio..) Den var bra, sådär lagom rolig. Efter det så gick jag hem till min käre gamle far och sov där.

Vaknade "tidigt" (halv ett) av att han bankade på dörren och ville skjutsa hem mig till mamma. Och sedan dess har jag bara varit hemma och slappat i solen men en asbra Agatha Christie-bok. Soft :)

Nu ska jag ut och klippa gräset (i bikini, gör allt för att få lite färg :P) Men jag hör av mig senare. Puss



Vad tycker ni om denna väska, 199 kr från Åhléns? (btw, fick kämpa stenhårt

mot en väktare för att få knäppa bilden ;P)


Alla vill till Himlen

Hellu!
Idag har jag shoppat med mamsen, det gick väl sådär, självklart började vi bråka, men jag fick ändå med mig lite grejs hem. Här kommer bild:

Shorts- New Yorker
Solkräm- Åhléns
Strumpbyxor- Åhléns
Block- Åhléns
Rakskit- Åhléns

Snart ska jag iväg på premiären
av "Johan Falk, Gruppen för särskilda insatser" HAHA XD Asså namnet på filmen är ju helt sjukt löjlig! Vem döper en film till "gruppen för särskilda insatser"?? Haha, så svenskt, så svenskt.... xD
Det ska i alla fall bli kul att gå på premiären, sen får vi se hur filmen är... Men en liten recention kommer väl :)

Puss på er! :*

p.s. Sänder en tanke till min finaste Johannes, älskar dig mest i hela världen, stå ut, jag är här och peppar dig i alla lägen! <3

Gissa vem som har bränt sig? :D (*jag, jag, jag*)

Hundbadet var verkligen jätteskoj! :D Det är svårt att beskriva om ni inte har varit där, men tänk er en strand, inte så stor, som ligger intill en sjö. Det enda som finns där är en brygga, med en strege, och ett picknick-bord. Och där springer  ca15-20 hundar omrkring! Alla har hur kul som helst på sitt eget sätt, vissa vill simma långt ut, och andra håller sig intill kanten. Vissa solar på bryggan och andra stökar bara omkring överallt. Alla är lösa och springer hur som helst, ingen bryr sig om någon hund kliver på någon annans filt eller liknande. Alla njuter av vattnet och sina älsklingar!
Ni som inte kan tänka er den härliga stämningen som var där är verkligen inga djurvänner!

Där var vi i alla fall i flera timmar och jag tog årets första dopp! *stolt* (okej, egentligen har jag inget att vara stolt över, vattnet var jättevarmt, men ändå) Faktiskt så badade jag supermycket, och det var grymt härligt!
Och mycket sol blev det också, jag har fått några jävla soleksem på armarna, men annars kan jag bara säga hur härligt det var!

Efter badet åkte vi hem och det första alla gjorde var att ställa sig i var sin dusch (ja, Moses också, han satt i duschen och väntade medan mamma duschade i en annan) Efter mycket skrubbande så grillade vi och åt en fantastiskt god grekisk-inspirerad middag med glass till efterrätt, och nu ligger jag här i sägen och väntar på att Poirot ska börja. Ett bra slut på en bra dag, don´t you think?

Nu börjar filmen om fem minuter så jag borde sluta, Kramar! <3


Mot Vattnet! :D

Hej hopp tomtesnopp!

Kajakturen igår var speciell, och jag är ledsen för att jag inte skrivit nått om det tidigare. Men vi var så trötta efter den lååånga turen så vi hyrde en film och däckade. Mysigt i alla fall!
Nu är vi påväg att ge oss iväg till Fjällnora hundstrand, där vi tänkt tillbringa dagen med sol och bad. Ska bli kul! :D
Men nu måste jag rusa, Moses har satt sig i bilen och vägrar gå ut :P

Puss!

Hemma igen

Gokarten gick jättebra! Det var verkligen skitkul!! :D Definitivt nått som jag tänker göra om, hehe, det måste jag nog också eftersom jag köpte rabattkort :P Men är det kul så är det, och då får det kosta..
Jag vann över mamma med 1.3 sek. Coolt va? :D fast jag körde ett varv mer en henne, så egentligen vann jag mer.
Tyvärr blev det inga bilder, det kändes lite mesigt att ta fram kameran när alla snyggingar stod och väntade på att jag skulle trampa gasen i botten och köra...
Nästa aktivitet blir kajak, men det är inte fören 18.00, så nu ska jag ut och grov-sola! Hejdå!

Gokart!

God morgon muppar! :D

Snart åker jag iväg för att köra gokart! Roligt va? Jag är superpepp, kommer vinna stoort över morsan! Eller, man vet aldrig, hon och jag är rätt lika på några saker, vi gillar när det går fort och vi är världens sämsta bilförare, just för att vi vill att det ska gå fort. Lite för fort :P
Jaja, snart ska jag åka, jag var bara tvungen att uppdatera lite. (bloggberoende you know...:P) Så ha en rolig dag alla!

Kramar

Knarkar låt:


Jag vet att texten är deprimerande, men stå ut! XD

Snapsvisa:

Gud va irriterad jag är! Jag har en sjukt jobbig snapsvisa på hjärnan, och jag kan inte få den att släppa!
Jäkla svenska midsommar...
Jag kan i alla fall dela med mig av texten:

Man dricker för mycket,
Man rör sig för mycket,
Och man är fasen så liberal vad gäller maten och spriten
Jag borde slutat för länge sen, men denna snaps är så liten..
Vad hjälper att hyckla?
Tids nog får man cykla!


"15 bast - åh fan" Jennifer och Monika röjer på calle m/s XD

Hemma från en super-rolig båttur till Skokloster!
Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja, allt var bara så... jag vet inte, perfekt?
Jag kan väl börja med att säga att jag har fått två nya polare XD Leffe och Roger heter dom, och dom är kriminella :P Ärligt, dom är det. Allt var helt skumt, men det är sånt som bara händer mig och mamma, konstiga människor dras till oss :P Roger hade "slutat med skiten" men Leffe höll fortfarande på. Som sagt, det var skumt. När jag sa att jag ville bli polis så var dom värsta uppmuntrande och tyckte jag var cool, och sen när jag sa att jag ville resa runt lite först så hade dom ett långt snack om hur viktigt plugget är. Det kändes lite fel att det kom från just dom, som själva inte direkt var högutbildade, utan inte ens hade gått ut grundskolan, men men. Och så var det irriterande när dom började stöta på mamma, liksom, hallååå?? Jag var ju där! Men mamma va skitcool, och dom fattade snabbt att dom inte hade nån chans. Sen slutade det med att jag dansade med Leffe på bryggan och sen så höll dom ett långt tal om hur kul det var att vi hade träffats :P Sånt händer bara mig och mamma.

Ja, nu låter det som att det bara var dom vi var med på kvällen, men det är inte sant, vi träffade en Italiensk familj som vi snackade med, snyggingen Manuel och hans söta syster Ariella. Vi visade dom sunnersta-gropen :P Och så var det ett kul sammanträffande att jag kände killen som jobbade i baren, vågar jag påstå att vi fick extra förmåner? Tack Daniel i alla fall, du är söt och sjukt roligt. En medelålders tants drömprins :*
Men det var inte dom enda! Självklart kom det fram en man och frågade om jag ville sjunga solo också :P Såå fint, jävla fail, men whatever, kul som fan i alla fall! Mannen, som jag inte vet vad han heter, var snäll och vi snackade ett tag om folkmusik ^^

Sen var det väl inte så många fler jag snackade med, men detta var ändå rätt många, jag kände mig social :D Kunde bara glida runt och mingla och chilla, det var bäst :D

Här kommer bilder:

Min
båt <3

Okej, jag bjuder på den. Va tacksam nu!


Vi närmar oss... Visst är det vackert?




Är vi lika? :P

Present:


Detta är då vad jag fick av Maria. Jag bara älskar dom!! Jag kommer ha uppsalas
snyggaste väska när jag har klistrat på dom här sakerna, och då ni! :D
Återigen: Tack <3

Veckans planering:

  • Idag (tisdag): Handla mat, gå med Moses, kl. 19.00-23.00 båt till Skokloster :D
  • Onsdag: Gå med Moses, Gokart, kl. 18.00-ca 22.00 paddla kajak.
  • Torsdag: Åka till Fjällnora hundstrand och bada och sola med Moses. Grilla på kvällen. Hyra en film.
  • Fredag: Shopping, fika, gå med Moses, Bio på kvällen
  • Lördag: Träffa Kajsan!(läänge sen nu) :D Gå med Moses, hämta Johannes från idrottslägret i stockholm.
  • Söndag: Packa in bilen med hund, packning, bror och morsa, för att ge oss iväg till Blidö.

Detta är min vecka, visst låter det som att jag kommer ha saker att göra? :D Jag ska verkligen satsa på att fota alla aktiviteter, så förhoppningsvis förblir bloggen väluppdaterad! Puss på er!


Sol, vind och vatten

Hejsan hoppsan!
Det blev visst ingen bloggning igår, Maria var här hela dagen, och sen när hon skulle gå hem så slutade det med att hennes morsa satt och fikade med min :P Så det kan gå.. XD
Men ni såg väl att jag har lagt upp midsommarbilderna i alla fall? Det var väl lite snällt? :P
Jaja, jag kan väl berätta lite om gådagen; Vi vaknade klockan ett (hehe, inte mitt fel att Maria inte kunde va tyst när vi skulle sova...) Sen käkade vi frukost och allt, och gick med Mosisen. När vi kom tillbaka var klockan omkring fyra. Då bänkade vi oss i solen och Maria laddade ner spotify till mig, så vi låg och lyssnade på sommarlåtar, och hade det bäst :D Sen lagade mamma lite mat, och efter det nördade vi bara med spotify tills hon gick hem (kanske halv nio-tiden)
Härlig dag va?
Åh, juste! Jag måste tacka Maria för dom superfina LP och My Chemical Romance- "sakerna" jag fick! Jag är sjukt glad, och jag diggar dom grymt mycket! XD (bild kommer, lovar!)

Nu har jag och mamma planerat att vi ska ha fyra "mor- och dotterdagar" där vi bara ska umgås och göra roliga saker, jag ska göra en liten veckans planering som jag ska lägga upp här i bloggen snart, så får ni se exakt vad vi ska göra, och idag är dagens plan att vi ska åka kvällsbåt till skokloster och äta på den och bara mysa. Härligt va? Dom här dagarna ska jag verkligen satsa på att inte bråka eller tjafsa utan bara ha det bra! vi får se hur det går...
Men mer info sen, nu ska vi ut med Moses!

Puss&kram


Försenade bilder från midsommar:


Svensk midsommar är nog det enda jag kan säga...^^

Min morfar är cool xD

Kan det bli sommrigare? Underbara, underbara sommar <3

Detta är vad jag hade på mig. Tyvärr så krympte klänningen i tvätten så den blev liiite väl kort,
men det löste jag med att ha en annan grå kjol under.

Visst är jag duktig på att göra kansar! *stolt*

Som sagt, min morfar är cool xD

Perfekt huh?

Sen blev det fem-kamp, det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Så kul!!

Dansa runt midsommar-stången suger, men jag bjussar på en bild i alla fall.

På kvällen tog jag inte så många bilder, men ni vill ändå inte veta ;) Jag somnade till
dom härliga tonerna i "helan går", så man kan väl säga att det var en rätt "vanlig" midsommarafton...


Sen så badade johannes (dagen efter midsommarafton)

...Och Moses med.

Moses älskar att hämta pinnar i vattnet <3 så sött.

Sol, vind och vatten <3

Äntligen hemma!

Hemma igen! :D
Kanske bloggar lite mer imorgon, nu är Maria här.
Ska bara säga att min midsommar var skum, det är nog bästa sättet att beskriva den. Men no detales... :P Eller kanske några, senare... men bilder kommer i alla fall imorgon! :D

Ha det bra sålänge! Puss

Hejdå bloggen!

Nu sticker jag till mormor och morfar och alla andra söta familjemedlemar. Ha det superbra på midsommar, och så hoppas vi på sol :D


Good morning sunshines :)



Jag har just vaknat, är lite sur på mig själv för att jag sov så länge, jag hade planerat att få massa saker gjorda innan jag drar iväg på midsommarfirande på Blidö. Men jag får väl försöka hinna med allt ändå.
Först på listan står såklart duscha, sen kommer stryka kjolar och klänningar efter det står gå med Mosises och sist med inte minst packa. Och utöver detta ska jag sminka mig, och göra mig iordning. Hm, jag borde jobba på.
Det kommer säkert ett inlägg till innan jag åker bort från internet och mobil-täckning, men om jag inte skulle hinna med det så vet ni väl att jag önskar er en trevlig midsommar :D 
 
Puss, puss 
                    


Sorgsam Jennifer

Jag kom just på en sorglig sak.
Imorgon åker jag till Blidö och blir där ett tag. Sen åker jag till Malta och blir där ett tag. Efter det åker jag till ingenstans och blir där ett tag. Jag kommer inte träffa folk tills skolan börjar igen!
Mina kompisar kommer fan ha glömt bort att jag existerar :( 
Och mobilen funkar inte på varken blidö, Malta eller ingenstans! Ingen kontakt med mitt vanliga liv! :O hur ska det gå??
Men när skolan börjar kommer jag tillbaka igen (: Om ni nu kommer ihåg mig då..
Bloggen kommer inte heller kunna uppdateras dagligen. Jag får väl börja skriva dagbok för att stilla min blogg-abstinens... Men ärligt? Dagbok-nej. Blogg-ja. :/

Och det är så många jag inte har träffat, och inte kommer träffa heller! Samelie har jag bara träffat en kvart sen skolan slutade, och nu när jag åker så kommer det väl inte bli mer innan skolan börjar igen.
Och Maria har jag inte träffat alls :( Inte Kajsa heller.
Och Juliz kommer jag sakna. Och såklart alla andra med...
Och när ska jag och Maria dra till stockholm igen? Kommer vi hinna alls denna sommar?

Kommer jag komma tillbaka till skolan och inte längre känna mina gamla vänner? :(


Äntligen!

Det kom upp till slut! :D Inlägget om pälsindustrin alltså.
Jag tycker verkligen att ni ska läsa det noggrant! Jag vet att det blev mycket text, men det är viktig information och fakta, som står.
Det var första steget i mitt djurrätts-projekt som jag ska köra lite med nu under sommaren. Så vad tycks?
Själv är jag supernöjd. Nu hoppas jag bara att folk ska få upp ögonen för det här, och göra något. Jag försöker så gott jag kan, och om alla gjorde det så skulle verkligen en förändring ske! Det är inte omöjligt, men det är svårt!

Nästa djurrätts-inlägg som kommer om några veckor tror jag, ska handla om antingen testförsök på djur eller köttindustrin. Vad tycker ni? Nu får ni faktiskt va lite schyssta och ge mig lite feedback här, jag försöker verkligen anstränga mig! Så in med kommentarerna!! :D

Ja, jag tänkte väl mest säga hur nöjd jag är med inlägget (liten ros till mig som var tvungen att skriva allt två gånger också :P) och uppmana alla att läsa fastän det verkar långt och tråkigt!

Ha det bra sålänge! Puss

Nej! till Pälsindustrin

"Pälsindustrin innebär att djur föds upp och dödas enbart för att människor vill klä sig i deras pälsar. I Sverige är det minkar och chinchillor som föds upp.
Den hellånga pälsen ser man idag inte så ofta som förr, och det är naturligtvis ett steg framåt. Tyvärr vägs denna minskning upp av en ökad försäljning av pälsdetaljer på jackor, mössor, stövlar, leksaker och andra produkter. För djuren rör det sig inte om några detaljer, utan det handlar om deras liv."- Djurens Rätt

*I hela världen dödar pälsindustrin över 40 miljoner djur per år!
Ofta behandlas djuren illa både psykiskt och fysiskt. Dessa allvarliga psykiska störningar kan jämföras med schizofreni eller autism hos människan.

"I Sverige föds det årligen upp 1,4 miljoner minkar på pälsdjursfarmer. Minkar är i det fria ensamlevande djur med stora revir. Den rör sig upp till 3 km per dag. På pälsdjursfarmerna trängs de flera stycken i en nätbur liten som en uppslagen kvällstidning, ständigt omgivna av lukten, synen och ljudet från tusentals andra stressade minkar. I det fria spenderar minken 60 % av sin aktiva tid i vattendrag, medan de på pälsdjursfarmerna inte har tillgång till något som helst vatten att simma i."- http://palsindustrin.drinfo.se/start.htm

"Päls från hundar och katter produceras framför allt i Asien. Katterna dödas genom att man hänger dem i en snara, vanligtvis av stål. Hundarna stryps till döds eller blir slagna i huvudet av en påk. Det har dokumenterats att hundar flås medan de ännu är vid medvetande. Skinnet bereds sedan på plats och märks om till exempelvis får-, lamm- och rävskinn.
Päls från hundar och katter färgas, samt får andra namnbeteckningar, vilket försvårar identifieringen. Undersökningar har även visats att leksaker, föreställande hundar och katter, är gjorda av just hund- och kattpäls, trots att märkningen anger att det är kaninpäls."- http://palsindustrin.drinfo.se/start.htm

"För närvarande finns det fyra chinchillafarmer kvar i Sverige.
Chinchillor farmas inomhus i bursystem där honorna har en krage av hårdplast runt halsen, som hindrar henne från att lämna buren, medan hanen går mellan burarna och parar sig med honorna. Det kallas för polygamsystem och är det vanligast förekommande inom chinchillafarmning. Varje hane parar sig med 8-12 honor och den hona som inte blivit dräktig efter 7-8 månader dödas."- http://palsindustrin.drinfo.se/start.htm


Fällor:
Förutom de djur som föds upp på farmer används även pälsar från djur som fångats i fällor och bensaxar. I Sverige är bensaxar sedan länge förbjudna då de anses alltför grymma. Men smärtsamma fällor är vanliga i andra länder.
Hundar, katter, hjortar, rådjur, ekorrar och fåglar, samt även utrotningshotade djur, fastnar ofta i fällorna. De kallas "skräpdjur" av pälsjägarna då de inte har något ekonomiskt värde.

När djuret trampar på bensaxen slår den med stor kraft in i benet på djuret. Djuren kämpar ofta länge och intensivt för att komma ur bensaxen. Speciellt mödrar blir så desperata att komma tillbaka till sina ungar att de försöker bita av eller vrida av benet. De kan också bita i fällan tills de gnagt sönder både tänder och käkben. Många gånger får de kämpa i timmar innan de ger upp och hamnar i chocktillstånd.


Kroppsfällor / Conibear-fällor
Fällan är konstruerad för att krossa djurets nacke eller rygg, men långt ifrån alla djur som fastnar i kroppsfällan dör direkt. Problemet med denna typ av fälla är att djuren inte alltid går går i fällan på "rätt" sätt och de kan då få svåra inre skador och därigenom dö på ett plågsamt sätt.

I Sverige är Conibearfällor tillåtna. Exempelvis får bävrar fångas med dessa fällor, trots att lagen säger att det inte får finnas fällor som andra djur än de tilltänkta fångas i.

I de stora jaktländerna USA, Ryssland och Kanada, används så kallade strypsnaror. Ju mer djuret försöker slita sig loss, desto hårdare dras snaran åt. Om snaran har hamnat kring halsen kvävs djuret sakta till döds. Om snaran istället hamnat kring en fot, stoppas all blodtillförsel.


Vattenfällor
Många fällor placeras precis under vattenytan för att snärja vattenlevande pälsdjur, som t ex bävrar. Fällorna placeras så att det fångade djuret ska drunkna när det efter en lång kamp för att komma loss inte längre orkar hålla sig ovanför vattenytan.


Bloggen

Fan vad jag hatar bloggen just nu!!
Jag har skrivit ett långt inlägg om pälsindustrin som "försvann" och som jag nu måste skriva om!!
Jag blir galen!

Yasmin: "Undrar om det finns bög-hundar..." (dagens citat)

Hey babies!

Idag har jag varit med Yasmin :) det har varit najs, vi skulle ha gått ut med hundarna, men dom kom inte överrens så vi fick gå hem med Moses, vilket i sig tog mer än en halvtimme. Sedan gick vi tillbaka, och ut med Quattro. Samanlagt gick vi i mer än tre och en halv timme. *stolt* Efter promenaderna såg vi The phantom of the opera, det va mysigt.
Sedan var det dags för mig att cykla hem och klippa gräset. Tjänade 120 kr på det så jag är lite nöjd ;)

Nu sitter jag här och har just duschat. Är inte trött, men inte direkt pigg heller... kanske ska se en film.
Fast först ska jag gå på jakt efter medicin. Moses råkade bita mig i fingret när jag avböt honom och Quattro från att bråka (ja, jag vet att man inte ska gå emellan två bråkande hundar, men detta var min babe som bråkade för första gången i sitt liv med en jakthund! Vad hade ni gjort? Bara tittat på?! Aldrig, han hade ju kunnat bli skadad! Och vad hade jag gjort då? Skulle aldrig klara att leva med mig själv!) Jaja, i vilket fall som helst så gör det ont som fan. Hela min hand bultar på nått skumt sätt... och jag hade inte direkt tur, hans tänder kom liksom in i leden -.- som akepunktur fast på fel ställe och med en sjukt tjock "nål". Att bli hundbiten är ingenting jag rekomenderar, det gör jävligt ont. Så nu ska jag leta värktabletter :D Brukar inte va nått problem att hitta här inte, vi har ett helt apotek hemma :P

Ha en trevlig kväll allihopa!


Min älskling har vassa gaddar <3

Ville bara säga...

Hemma från promenaden nu, den blev inte så lång, men tillräckligt i alla fall :)
Ville bara säga:

Grattis på födelsedagen Farmor!

Vi ska fira dig ikväll :) ♥

Moses-tid

Nu ska jag ut med Mosisen på en riktigt lång och skön promenad. Minst fem timmar eller nått sånt! :D
Det var länge sen jag spenderade så mycket tid med honom, så det ska bli riktigt roligt att göra det. Och så är det ju väldigt hälsosamt att promenera fem timmar i skogen också! Ha det bra! Puss


Gröna Lund :D

Hej!
Va så trött igår att jag inte orkade blogga, men nu ska jag minsann berätta lite om grönan! :D
För det första så var det blött. Väldigt blött. :P Jag tror inte att vi kunde bli våtare än det vi var efter att ha åkt flygande mattan. Men vet ni? Det gjorde inte ett skit! XD Vi hade askul ändå, och att det var dåligt väder var en upplevelse! Jag kommer aldrig glömma hur det är att åka slänggungorna i spöregn eller hur byxorna kändes som korvskinn efter vilda musen. Det kommer alltid vara minnen för livet, och jag skrattar när jag tänker tillbaka på hur vi sprang omkring helt dyngsura och med håret hängande i lockiga stripor, mellan olika sjuka attraktioner. Det var flumm i dess allra högsta grad!
Sen kommer jag inte heller glömma hur vi satt på ett café och värmde oss med varm choklad och soppa, medan strumporna torkade på elementet. Det var mysigt, och kändes som om vi var på skidsemester, men vad gör det? Skidsemester är ju kul :D
Men efter en dag med mycket regn, flumm, skratt, skrik, fika och roliga attraktioner, så blir man mycket trött. Och blöt :P Så när vi kom hem till uppsala igen så tror jag alla längtade fruktansvärt efter att krypa ner i sin egna sköna säng. :)
Jag stack direkt hem till pappa (det tog en minut, jag tog tid) och duschade där. Sen gjorde han en kopp te medan jag kurade in mig i en stor mogonrock, tack pappa :) Efter en timme kom mamsen och hämtade upp mig, och väl hemma så såg familjen två Poirot-avsnitt i sängen. Mys <3

Det var min Gröna Lund dag :D Tack Mitra och Sara för att ni är så snälla och roliga! <3
Kram

p.s. Det blev inga bilder för jag kunde inte ta upp mobilen (fråga inte varför :P)

Mot...

...Gröna Lund!

Det regnar och är kallt, men jag tycker bara det är mysigt!:D Nu ska jag ha en super-rolig dag, hoppas ni också får det!

Puss&Kram
                       

Grönan i morgon!

Ja, som rubriken säger så ska jag, Mitra och sara till Gröna lund imorgon! Roligt va?
Den enda nackdelen är att jag måste gå upp skit-tidigt, och det suger. Men annars så ska det bara bli skoj!
Och så är det en nackdel att mamma har erbjudit sig att betala, det är snällt och så, men jag kan inte komma ifrån känslan av att jag utnyttjar henne... :/ vilket inte är meningen.
Men jag har helt enkelt inte råd att betala själv så jag får väl tacka och ta emot. Jaja, nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon! Gonatt sötisar! (för alla vet väl att alla är unika och söta på sitt eget sätt oavsätt vad snobbar som Kissie säger?)


Juliz, choklad, Loka, regn, Bond- vad mer vill man ha en dag som denna?

Hei bloggen!

Jag är bara hemma en kortis för jag ska käka. Juliz skulle också äta, men dom skulle äta lax-sak, och jag är ju vegetarian och äter inte djur, så jag käkar hemma i stället. Det funkar ju det med, är bara lite krångligare, men klart värt det! :) Ska köra en stor Djurens Rätt-kampanj här i bloggen snart, och det ska bli superkul! Kanske tappar lite läsare på det, eftersom dom flesta är sjukt trötta på mitt "ät inte djur!"-snack, men vad gör man inte för det man tror på? :D Kanske kommer nya läsare också, mer folk som är intresserade av att behålla vår jord. :)
Men som sagt, mer sånt prat kommer sen. Har sparat det projektet till sommaren, och nu när den är här så är det ju bara att köra på! Kul det ska bli! :D

Men jag lovade ju er bilder från avslutningen, och det ska ni få, lite sent, men bättre sent än aldrig! Bilderna kommer i nästa inlägg!

Kram på er! ♥

I´m Bond. James Bond <3

Ändrade planer!
Eftersom ingen ville följa med mig på stan (motivationen: "det regnar"?!) så drar jag till Juliz i stället. Vi ska titta på gamla James Bond-filmer och mysa med hennes varma chili-choklad. Mmm... :)
Det är faktiskt perfekt väder för det, och det är alltid kul att träffa min darling <3
 
Usch, det var precis såhär jag föreställde mig mitt sommarlov, nästan ingen hemma, och dom som är det är upptagna, sjuka eller vill helt enkelt inte träffas. Inte alls kul! Det är därför jag inte var superpepp på lov förut, jag visste hur det skulle bli... men jag får väl försöka hitta nån att va med ändå, även om det inte kommer bli lätt. Så: Ring mig, snälla!!

God morgon!

Sovit gott inatt?
Jag har i alla fall sovit länge. Mer än tolv timmar :S Det är nu man känner att det är sommarlov!
Vaknade just, och har bara ätit en god frukost + läst ur min nya "kan-inte-sluta-läsa"-bok, Liza Marklunds Paradiset. En härlig morgon va? :D Känner mig glad och pigg och redo för nya utmaningar! Hehe, jaa, typ nått sånt ;P
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men någonting vill jag göra. Ska väl ringa runt till lite kompisar och försöka få någon att hänga med mig på en shopping-eftermiddag. Har ju relativt "mycket" pengar just nu, som jag måste bränna på några fina saker.
Men innan jag ska göra någonting så kallar duschen! Kram

Talang 2009

Ligger och tittar på Talang. Vem eller vilka röstar ni på?
Själv gillar jag piano-killen, han var så söt ;P men annars va dom två första killarna som skämtade/trollade bra :D Snart får vi resultatet, håller tummarna!

~No shoes but a broken dream~

Hemma från shoppingturen!
Mina skor va slut!! :'( *snyft* men mamma sa att jag kan få en annan present för 400 kr. Så det är ju bra, jag borde va asglad och tacksam, men ärligt talat så är jag lite ledsen.. jag älskade dom där skorna!
Menmen, life goes on.
Ikväll blir det myskväll för hela slanten, tacos, marängsviss, chips, Talang, lördagsgodis, coca-cola... Mysigt värre!
Nu ska jag hjälpa till med maten. Ha en bra kväll allesammans!

p.s. Hjälpte mitt inlägg om att statestiken sjunker? Nu har det i alla fall höjts rejält! Och det gillar vi naturligtvis! (Y)


School´s out for summer

Hej alla världsfina sötnosar! (smörar för er som gottgörning för dåligt med uppdateringar ^^)

Som jag nämnde så har jag inte uppdaterat bra alls, och jag är lite ledsen för det. Men mest ledsen bir jag när jag ser att statestiken sjunker bara för det. Det är ju tråkigt att man måste skriva hela tiden bara för att folk ska va intresserade. Och det är ju ännu mer synd att jag inte kommer skriva hela tiden bara för det, vilket kommer innebära färre läsare --> tråkigare inlägg, och färre kommentarer. Tråkigt för alla alltså, så fortsätt läs och kommentera om ni vill att bloggen ska va uppdaterad!

Igår var det alltså skolavslutning, och det kändes väl sådär. Jag vet inte varför alla var så deppiga, men det kändes väldigt sorgsamt i alla fall. Bilder kommer! =)

Efter min egen avslutning+betygsutdelning så gick jag direkt till brorsans och sedan åkte jag direkt till Erica som hade födelsedag/avslutningsfest. Hela kvällen var mycket trevlig, och jag ska lägga ut nån bild, men vill ni se fler så rekomenderar jag facebook. Där finns hela avslutningen i 79 bilder, mycket ambitiöst upplagda av Maria.

Idag regnar det och vädret är Härligt med stort H. Det känns mer som höstlov än sommarlov, men whatever, jag åker till Malta om 30 dagar! :D Ska bli sjukt kul, men jag är så jäkla nervös!
När som helst åker jag, mamma och Johannes ut på en shoppingtur, dock inga kläder, men kanske ett par skor till mig? :) Ska hursomhelst dra nu, men ni får ha det bra babes!

puss&kram

 Detta är älsklingarna som mamma vill ge mig i present för mina finfina betyg. Visst är dom underbara?? :D I´m i love! Jaja, dom är tyvärr slut nästan överallt, så om vi inte hittar dom så får jag the Sims 3 i stället XD hehe, mammas idé faktiskt! Man måste ju ha nått att göra om det ska fortsätta regna såhär!

Nöjd med mig själv för en gångs skull!

Vet ni? Jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv! Jag brukar va ganska nöjd med saker jag gör, men det brukar alltid vara någonting som kan göras bättre. Men inte nu inte! Jag fick tillbaka massa SO-förhör och prov idag, och när jag tittar på dom så blir jag stolt. Riktigt jävla stolt.
Marioteten av förhören har jag alla rätt på, och resten bara några få fel. Mitt sämsta resultat var 26 av 30, och det var ändå ett +VG. Så jag är nöjd. Många av sakerna var faktiskt svåra, och inte alls saker som jag skulle kunna idag, men jag lyckades ändå få in det i hjärnan och spika ett bra prov! Grattis till mig själv säger jag bara. För en gångs skull

Jäkla skummgubbe!

Hei!
Dagen har faktiskt inte varit någon höjdare, jag har haft så jävla ont i huvudet hela tiden! Det började med migrän på morgonen, så att jag missade musikhistorian och kom till skolan vid elva-tiden. Sedan gick det inte över fastän jag tog skitmycket tabletter (för mycket? blev nästan lite vimsig ett tag) Så jag pallade bara en onödig lektion, sen gick jag hem till farsan, där har jag legat i soffan med mitt mys-täcke och läst deckare i några timmar. När jag kände mig bättre så gick jag ner en sväng för att köpa ett par skor och en klänning. Men tyvärr så va skorna slut! :'( det va synd för jag tyckte verkligen om dom!  Och mamma var villig att betala som en present för mina fina betyg den här terminen. Typiskt.
Nu är jag i alla fall hemma, har fortfarande ont i huvudet, men ska snart gå på jakt efter starkare tabletter, någonting måste ju hjälpa! Sedan får jag se om jag går och lägger mig, eller om jag kanske går till Samelie och spelar Nancy. Eller kanske ser Miss Marple med Johannes? =) Jaja, herrå!

Tråkiga människor

Gud va glad jag är att jag inte är tråkig!
Ja visst, jag är kanske inte kul jämt, är inte den som alla samlas runt, eller den som berättar grymma skämt. Men jag är i alla fall inte tråkig.  Jag kan vara tråkig ibland, och ibland ha perioder av tråkighet, men det är inte en del av min personlighet. När jag mår bra (dvs. när jag har fått sova ordentligt, ätit bra, duschat :P) så är jag nästan aldrig tråkig. Deppig kan jag vara, men det är inte samma sak. När någon är tråkig är har personen ingen kreativitet alls. Den har inga idéer eller förslag till någonting, och den bryr sig helt enkelt inte. En person som helst vill planera saker lååångt i förväg, och helst inte göra någonting för livligt, är en tråkig person. Men en tråkig person kan också vara en sån som inte blir glad, eller en sån som inte blir glad för andras skull. En riktigt tråkig människa lider inte av att den är det, för den är för tråkig för att bry sig.
Gud va glad jag är att jag inte är en tråkig människa!

Grattis Johnny Depp, 46 år!

Är det någon som tycker att han ser så gammal ut?? Jag tycker fortfarande att han är supersnygg och supersexig, även fast han är 46 år gammal, äldre än min egen pappa :S ;P

Det konstigaste har hänt...

OMG OMG OMG OMG!!!!
Det konstigaset och roligaste på länge har hänt: JAG HAR FÅTT MVG I FYSIK!!!
Jag kan inte fatta det! Asså, jag!?! JAG!!! Jag är inte smart! Och jag är inte satsig!! Jag är bara...?...jag?
Asså jävlar va skönt det känns! Helt skumt, men fan så lyckligt! Fick reda på lite andra betyg också och det visade sig att jag får MVG i Samhällskunskap, geografi och historia också! Hur jävla härligt är det inte att ha höjt sig i fyra ämnen på en termin?
Det kommer kännas såå mycket roligare att få sommarlov om man vet att man verkligen har gett allt under terminen som varit. (det underliga är att jag inte har gett allt, speciellt inte på fysiken)

Nu ska jag fortsätta att va glad! MASSA PUSSAR, älskar er! (hehe, några av er i alla fall :P)


By lying to myself I am true, true to you

När blev allt så kompilcerat?
Jag hoppas på ett lugnt sommarlov utan trassel. Enkelt och lugnt ska det vara, jag orkar inte med mer stress nu. Och gärna varmt och skönt. Kanske Blidö blir ganska bra i år? Vara där med morföräldrarna, utan täckning till mobilen. Inte snacka med någon kompis på minst en vecka, och sen bara komma hem och börja om. Försvinna och vila upp mig med långa morgonpromenader och kvällar bestående av kortspel och korsord. Dricka saft från altanen och vara långt borta från mitt vanliga liv. Det drömmer jag om nu.

Balder vs. Katarina!


Idag var det Balder-Katarinakampen!
Och gissa vilka som vann? Balder såklart!
Balder shalalalalaa, Balder shalalalalalaaa!!
Haha, nej, jag är inte överdrivet besatt av att göra reklam för min skola, men jag måste säga att Katarina sög. Seriöst, kunde det bli mer mesigt av dom?
Till och med deras skyltar va patetiska. Detta är saker som dom sa/skrev under dagen:
-Alla ska smitta balderfitta, HAHA, lite "sista chansen att ge igen"-stil över det där kanske?
-Musik+sport=dåligt, Som om musik+gud=bättre då? XD
-Vi har i alla fall snygga tjejer, HAHA, kan inte annat än skratta åt det! Snacka om att ha gett upp! Mesar!

Dagen var bra, lagom tempo överallt, och tiden gick lagom fort. Roligast var att titta på staffetten och 100 meter, kanske för att det är några grenar som balder alltid vinner, och det är ju askul att vråla sönder stämmbanden, eller hur?

Det absolut, absolut snyggaste på hela dagen var tre av killarna i fotbollslagets coolaste målgest! Det är lite svårt att förklara, men dom "kissade" på motståndarna! XD HAHAHA :D snyggast? Det låter väldigt töntigt när jag säger det nu, men det var väldigt snyggt!

Ett balderbarn som hoppar snyggt :D

Bilder från gårdagen:


Maria ser fett depp ut på bilden, men i verklighten var det flumm xD

Supergod tiramisu :D

Pablo Moses <3

Manliga flingor och blöta kex med äggpudding

Hellu :)
Är hos pappa med Maria nu, vi har satt upp hennes säng, vi är sååå duktiga...
Lite roligt när madrassen försökte äta upp oss XD hehe, har varit lite lagom flummig idag och skämt ut mig grovt mycket på en resturangen :P haha, men nu ska vi inte prata mer om det...
Ska titta på friends snart, så hejdååå

Birgit och Ruben- coola gamlingar

Nu drar jag ner på stan och möter upp Maria. Ska till pappa sen, men jag tror faktiskt att jag kan blogga därifrån :D
Min dator har typ fått damp och piper hela tiden. Ska be pappa kika på det.
Men nu drar jag härfrån, Later!

Söndag- snart sommarlov

Shoouu
Är inte jättepepp idag (Maria fattar i alla fall <3) men jag har lovat mig själv att inte tycka synd om mig själv utan att istället börja om och tänka possitivt. Det går sådär. Men det känns bätte när man lyssnar på musik, så det är väl det jag ska göra för att somna ikväll då.

Imorse kom jag på att jag har trippelbokat mig, väldigt irriterande så jag har haft mycket att fixa och många samtal att ringa, för att styra upp allting. Men jag tror det löser sig nu. Birgit och Ruben kommer hit på fika om exakt fem minuter, och sen tror jag att jag ska träffa Maria. Ska sova hos pappa inatt, och montera upp extrasängen.

Nu kommer dom, så jag måste rusa! Bye babies


Juste! Det är Erikas födelsedag idag, Grattis! <3

Älskar bilden XD


Känner mig duktig

PUST!!

Hemma igen efter den skummaste fest jag någonsin varit på! Orkar inte berätta allt, men jag kan ju säga att alla fick liiiite för mycket att dricka och att det blev liiiite pinsamt på slutet... XD
Nu är jag astrött, men nöjd, jag och S (hihi, får börja förkorta, pallar inte skriva hela namnet :P) tjänade faktiskt 720 spän! :D Min skor väntar... :D
Nu ska jag sova, och deppa lite (har kommit på att det snart är sommarlov och jag kommer sakna alla!)

puss&kram

Att köpa lista:

  • Sandaler! (väldigt viktigt!)
  • Högklackade pumps
  • Nylonstrumpbyxor (tråkigt, tråkigt, jag vet...)
  • Hårnålar
  • Väska (lite sjömans-stil hade jag tänkt mig)
  • Svarta jeans (vill ha!!)
  • Kjolar (är desperat, behöver massor!)
  • Klänning att ha på midsommar
  • Kofta

Asså, när jag tänker på det så ser jag ju att vad jag egentligen behöver är en ny garderob.
Hur ska jag ha råd med allt det här?? Jag som sparar pengar till Malta!


Klädkris!

Nu har jag klädkris här!

Ni snälla bloggläsare får hjälpa mig!
Jag behöver ha på mig någonting ikväll som är stiligt, snyggt, ganska varmt för vi ska va ute, gärna skjorta, men inte för snyggt, jag ska ju servera, inte va gäst! Kan någon hjälpa mig?? Jag hittar ingenting!

Jag har ju i alla fall några timmar på mig att komma på nått... :S

Sveriges nationaldag

God morgon!

Idag står tjäna pengar högst på listan! Det ska bli jättekul, men jag är liiiite nervös endå, vet faktiskt inte varför :P
Ska gå med Mosisen snart också, kanske fråga Samelie eller Juliz om sällskap, pallar inte att gå själv.

Nu ska jag fixa till mig lite, Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Den som blundar slipper se

Hej igen!
Jag kom hem för ca en timme sen, har som sagt varit och firat min kära moster som fyllde år igår. Det var jättetrevligt och maten var god, jag är så glad att min släkt börjar acceptera att jag är vegetarian nu.
I alla fall så var samtalsämnena ganska blandade och konstiga, precis som vanligt i min ganska konstiga släkt. Bla. så pratade vi om hur slemmig Bert Karlsson är, och om för- och nackdelar med facebook. Kändes skumt att diskutera det med min 75-åriga morfar...
Men i alla fall så ska min mormor och min morbror bjuda hela släkten på en resa i höst/vinter, och det ska bli kul! Enda nackdelen är att dom ville åka till cypern i oktober, men jag och samelie ska ju se Muse då!! Men jag tror att jag har lyckats övertala dom till Maldiverna i november i stället... ;D

Jag fick också ett exemplar av min mormors bok som just har släppts från tryckeriet! Jag har redan läst utkastet, men det ska bli askul att läsa hela nu, den är verkligen bra, och jag  är så stolt över henne! (+ att jag nämns mycket i boken, typ på varje sida :P, är typ en "huvudperson",  det är ascoolt faktiskt!) 

Aja, ska ta en lååång och skön dusch nu och sen krypa ner i min kalla säng :) PUSS


Boken - Grattis mormor, du har verkligen lyckats bra med denna bok som du lagt ner din själ i! Älskar dig! <3

No one´s gonna take me alive, time has come to make things right, you and I must fight for our rights, you and I must fight to survive

Helluu
Jag har faktiskt inte gjort någonting speciellt idag. Bara sminkat mig i ca 2 timmar (varför?) Och letat efter den perfekta outfiten till ikväll. Och jag tror att jag har hittat det! En svart överlappande skjorta och ett par tunna jeans + mycket smycken och skärp. Det enda jag funderar på är skorna, ska jag ta ett par svarta lågklackade pumps eller ett par andra svarta skinnskor? (skinnimitation, såklart ;) ). Jag har inte bestämt mig, men det lutar åt nummer 2. Det passar nog vädret bäst.
Imorgon ska jag och Samselie jobba hos en granne till mig. Vi ska servera och fylla på mat och sånt. Det ska bli kul! Men dom svarar inte när jag ringer, så jag vet inte vilken tid jag ska va där :S Aja, det löser sig!

Lots of Love / Jennifer


 Idag är jag så snäll att jag bjuder på ett alla-barnen-skämt ^^:

Alla barnen ligger döda på skolgården utom Emma,
För hon sitter där med sin AK-45:a

Muse!! <33

Godmorgon
Jag försov mig i morse så jag bestämde mig för att skippa skolan..
Missade ändå inte så mycket, bara ett engelska-test som inte var så viktigt, tyska-glosförhör, inte heller viktigt, och klasstid. Det var kanske lite viktigt, vi skulle lämna in pengar till Sagas mamma, men jag får väl ta det senare.
Nu ska jag bara softa, lyssna på Muse, titta på Gilmore grils, gå med Moses och dricka te. Mysigt va?
Senare i kväll så ska jag till Helena som fyllde år igår :D Grattis! <3 Vi ska äta middag och ha trevligt, kanske bada lite också, får komma ihåg att ta med badkläder.

Och så tänkte jag bara be om ursäkt för det väldigt deprimerande inlägg som jag skrev igår. Men jag tänker inte ta tillbaka det. Detta är min blogg- mitt liv, och jag bestämmer själv vad jag vill skriva om! Kanske inte så kul att läsa, och det är det jag ber om ursäkt för.

Kram

?

Är det bra nu?
Jag förstår inte... är det det?
Jag får väl hoppas


-Minnen-

¨¨...

Nu orkar jag snart inte mer.
Att flacka runt och inte veta var jag ska bo är så jävla jobbigt!
Jag trodde jag var stark, psykiskt stark. Jag har gått igenom många svåra psykiska påfrestningar, men jag har alltid klarat mig. Dock, med vissa ärr, men åtminstånde levande. Men det här klarar jag snart inte mer av.

Alla behöver något att hålla fast i för att orka fortsätta i livet, och det känns som att allt jag håller fast i och tror på glider ifrån mig i en oroväckande hög fart. Snart står jag här utan någonting, och hur lätt är det då att ta sig upp? Allt är mitt eget fel, så jag har ingen annat att skylla på, men det spelar ingen roll. Det är så jävla jobbigt utan att behöva vara bitter också. Jag behöver någon jag kan lita på. Någon som inte hatar mig, kanske någon som faktiskt tycker om mig för den jag är? 
Och så vill jag ha ett hem. Någonstans att alltid kunna gå, utan att bli utslängd eller ovälkommen. Jag är så trött på att va gäst hos folk. Att bara hälsa på, och sedan fortsätta vidare utan en aning om vad som ska hända.

Jag vill kunna vakna utan att känna hur paniken sprider sig i kroppen. Jag vill kunna vakna och fortsätta vara lugn och trygg.

Baddag!

Dagen har varit pissdålig. Inte för att jag förväntade mig något annat (egentligen så trodde jag att det skulle va värre). Hur kan en dag med hela skolan på fyrishov vara annat än hemsk?
Det är tillräckligt jobbigt att behöva umgås (nåja, va nära då) med alla i klassen, och att behöva umgås med dom halv-naken är inte kul. Egentligen så är det ju ingen som bryr sig, alla bara tror att alla tittar på en, men ändå, jag kan verkligen inte säga att det är det minsta roligt. Jag fattar inte hur lärarna kan tro att vi vill bada! Jag skulle hellre ha skol-joggen (och det säger en del)! Och inte var det fint väder heller, regnigt och kallt har det varit.
Som tur är fick vi sluta klockan ett, och då tog jag bussen en bit med Samelie. Inte för att jag tror att jag var något speciellt bra sällskap...
Nu ska jag fortsätta att städa (får panik av att inte ha något att göra så jag måste göra någonting hela tiden, och det som finns kvar på att-göra-listan är städa och gå med Moses, och det regnar så jag satsar på städning.)
`puss´

Tingeling, tingeling, come on baby, shake that thing!

Hellu :)

Just nu är jag kanske inte superglad, jag hade lovat mig själv att sova i pappas lägenhet inatt, men jag kom på att jag inte ville sova själv... det är faktiskt läskigt tyst där! Och så är det ingen som kan sova där med mig.. :( *snyft*
Någon som vill offra sig att få mig att inte skrika vid varje ljud inatt?
Usch, jag vet inte vad jag ska göra! :(
Aja, jag kommer väl på nått, Kram

MUSE KOMMER TILL SVERIGE I OKTOBER!! XD


MUSE KOMMER TILL SVERIGE!!!
JAAAAAAAAAAAAA XD XD


okeeej... *LOL*

Jag känner mig som världen sämsta bloggare!! Förlååååt mig!!
Hehe, jaa, jag har varit lite upptagen idag (intensivt fysikplugg, såklart) och jag har varken haft tillgång till dator, eller tid att blogga.
Har i stort sett bara pluggat med Maria hela dagen, först några timmar på Linné och sen hos farsan också. Jag är hos honom nu då, och det är därför det inte kommer några bilder heller. Lite surt, men whatever.
Ska sova nu så att jag är redo för terminens sista prov imorgon, Gonatt älsklingar!! ^^

Förresten så kom jag på att jag har umgåtts med Maria i ca 12 timmar i sträck idag, fattar inte hur hon står ut med mig!

Kraaaam

(hmm, jag känner att det här inlägget inte blev seriöst alls... men vänta nu, är jag nånsin seriös?? :P)


RSS 2.0